Holnap indul az Apex Legends Season 7: Ascension, melynek keretén belül jelentős hősváltozások érkeznek a játékba. Nagyjából ezekre lehet számítani.

Hamarosan éles a várva várt Apex Legends 7. évad: Ascension tartalomfrissítése, mely az új karakter, az új pálya és számos egyéb újdonság mellett átalakítja egyes karakterek képességeit is. Többek között Mirage, Pathfinder és még sokan jelentős átalakuláson mennek keresztül.

Ezek a karakterek változnak a 7. évaddal.

 

Noha a frissítés középpontjában most is természetesen az újdonságok kapják a főszerepet, nem érdemes elfeledkezni arról, hogy számos karakter kapott buffot, illetve nerfet. Ezek mindegyike átalakíthatja a játékmenetet és a stratégiát.

Pathfinder

Pathfinder változási elsősorban a hitboxra és a Grappling Hook képességre vonatkoznak. A Respawn most átdolgozta, hogy nagyobb potenciál legyen benne.

A Pathfindernek már nem kell a földön lennie ahhoz, hogy a Grappling Hookoit használni tudja, valamint a képesség újratöltési ideje is 30 másodpercre csökkent, 35-ről. Most már 5 másodpercig lehet úgy utazni, hogy elérnénk az újabb cooldownt. Ez azt jelenti, hogy sosem kell már 35 másodpercnél többet várni. Nagyjából megduplázódott a megtett távolság mennyisége, mielőtt elérnénk a maximális cooldown időt.

Octane

Ez az egyik jelentősebb buff a frissítésben Octane Swift Mend képességére vonatkozik, aminek aránya megduplázódott. 0,5 HP/ másodpercről 1,0 HP / másodpercre.

„Passzív gyógyulási aránya nagyon lassú volt, akár 200 évre is kellett ahhoz, hogy teljesen meggyógyítsa magát”- magyarázták a fejlesztők. Az alábbi videóban ez jól látszik a 11. percnél.

https://youtu.be/vxqYMSNJO8c

Loba

A Loba Black Market képessége szintén buffot kapott, a lőszer már nem számít bele a képesség maximumába, lehetővé téve a játékosok számára, hogy felvegyék az összes lőszert a hatótávolságon belül.

Rampart

Két buffot kapott Rampart annak érdekében, hogy növeljék a képességhasználat sebességét. Először is, a Sheila géppuska teljes felpörgése már csak 1,25 másodpercet vesz igénybe, míg az Amped Wall teljes telepítése már csak három másodperc.

Wattson

A Wattson Perimeter Security képességének alkalmankénti sebzése 10-ről 15-re nőtt.

Mirage

Kép forrása: Respawn

Mostantól minden klónnak 45 HP-ja van, és villogni fog, amikor rálőnek. Így az ellenség tudni fogja, hogy az nem az igazi karakter.

Caustic

Caustic egy buffot és egy nerfet kapott. Ami a nerf-et illeti, a karakterek már nem látnak homályosan a gázban. Ennek kiegyensúlyozása érdekében azonban a Nox Gas sebzése nőtt, már 6-12 sebzést okoz tickeként.

Bangalore

Végül, de nem utolsósorban Bangalore Rolling Thunder képessége is buffot kapott, hogy csökkenjen a robbanáshoz szükséges idő hat másodpercre.

A fejlesztők azt remélik, hogy ezek a változások ösztönözni fogják a játékosokat, hogy minél többet használják a fent említett karaktereket. Szerinted jó tettek a változások a hősöknek?

A teljes Patch Notes itt olvasható el.

Az Apex Legends 7. évada holnap, azaz november 4-én élesedik.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×