Néhány hete Daredevilt szerezhették meg azok a Fortnite játékosok, akik elindultak a Fortnite akkori Super Series rendezvényén. Most jön egy új!

Néhány hete Daredevilt szerezhették meg azok a Fortnite játékosok, akik elindultak a Fortnite akkori Super Series rendezvényén. Az Epic Games legjobbaknak korai elérést adott a Marvel univerzum vak igazságosztójához, akit egyébként később V-Buck ellenében az Item Shopból is meg lehetett szerezni.

Most ismét sor kerül egy Super Series versenyre, méghozzá a Marvel Knockouts játékmódban.

A tét nem kicsi, ugyanis ismét egy Marvel szuperhőssel bővíthetjük az Outfit gyűjteményünket. A hivatalos képen látható sziluettből nem nehéz kitalálni, hogy most Ghost Rider, vagyis Szellemlovas lesz a reflektorfényben.

Akik ismerik a képregény-sorozatot, azok tudják, hogy a Fortnite-ban a Johnny Blaze-által megformált klasszikus karakter fog felbukkanni. Ugyan aktuálisan a képregények oldalán Robbie Reyes is sokszor felbukkan, mint Ghost Rider, ám ez a stílus úgy tűnik, ezúttal kimarad a játékból.

A pontos megjelenésről nem tudni, de már a hivatalos Fortnite Twitter is hirdeti a versenyt, így feltehetően hamarosan fejest ugorhatunk a rendezvénybe. Az Outfit pedig nagy valószínűséggel pár napra rá érkezik az Item Shopba.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×