Pár napja érkezett meg a 10.22-es TFT ciklus. Több komolyabb változtatást is eszközöltek a fejlesztők, kissé elharapódzott a játék metája.

Pár napja érkezett meg a 10.22-es TFT ciklus. Több komolyabb változtatást is eszközöltek a fejlesztők, ugyanis az utóbbi időkben kissé elharapódzott a játék metája.

Sokáig a Divine egységek uralták a játékot, akiket a Sharpshooterek nyomása tudott csak megszorongatni. Viszont ettől függetlenül nagy szükség volt az újításra, amit a legutóbbi frissítés némiképp el is ért.

Buffot kapott 6 karakter, valamint egy teljes trait és három tárgy is. Gyengítettek Akalin, Lee Sinen, valamint Ahrin, de szinték lejjebb csúszott a Ninja és Sharpshooter család, valamint a Luden’s Echo és a Zeke’s Herald is. Lissandra és Lillia is változott.

Megnézve a 10.22-es ciklus újításait, nehéz elhinni, hogy a frissítés legnagyobb győztese mégis Morgana volt. Jóval jobban teljesített az új időszakban, erre pedig egyébként a színfalak mögött keresendő a megoldás. Lényegében véletlenül kapott buffot a fejlesztőktől.

 

Pár órája érkezett is egy micropatch, ami orvosolta ezt a kellemetlenséget. S ha már szükség volt egy új frissítésre, a Chalice-t, a Jeweled Gauntletet és a Rabadont is módosították. Ezek közül a Rabadont pozitív, míg a másik két tárgyat negatív irányba tessékelték. Morgana mostantól úgy működik, ahogy azt megtervezték.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×