A horrorjátékok fejlesztői sokszor rémisztő sztorikat találnak ki, pedig ahogy ezek a játékok játékok is mutatják, néha elég csak a valóságot átemelni.

Így október végefelé mindig megszaporodnak a horrorfilmek illetve horrorjátékok megjelenései. (Most az Epic Games Store-ból ráadásul ingyen is behúzhatsz egy elég jó címet!) Úgyhogy mi is arra gondoltunk, összegyűjtjük a legrémisztőbbeket egy videóban.

És mi is lehetne rémisztőbb annál, amikor a horrorjátékok nem valami fiktív világba repítenek el, hanem igaz történeteket mutatnak be? Az alábbi listán szereplő játékok mindegyikét valamilyen hátborzongató valós szituáció ihlette, akár legyen szó egy kegyetlenségéről híres pszichiátriai intézetről, egy sorozatgyilkosról, vagy egy hegymászó-tragédiáról.

Figyelem, a videó durva képsorokat tartalmaz, megtekintése csak saját felelősségre!

 

Nektek melyik volt a legdurvább sztori erről a listáról? Ismertek még olyan horrorjátékokat, amik valós történeten alapszanak? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a sorozat következő részeiről sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×