Elérkeztünk 2020 legfontosabb League of Legends meccséhez. A világbajnokság fináléját rendezik meg hamarosan Sanghajban. Ki kapja a bajnoki skineket?

Elérkeztünk 2020 leginkább várt összecsapásához. A League of Legends világbajnokság döntőjét rendezik meg pár órán belül, ahol ezúttal egy LPL kontra LCK mérkőzést izgulhatunk végig.

Európaiként felemás szájízzel közelítjük meg az eseményt, elvégre az utóbbi két évben LEC kandidáltnak is lehetett szorítani a fináléban. Idén „csak” egy top 8 és top 4 jutott nekünk, ismét az ázsiai régiók kezdtek el dominálni.

S míg két éve folyamatosan kínai csapat nyeri a világbajnokságot (idén pedig meg van a lehetőség a harmadikra), mégis szinte mindenki a koreai küldöttet favorizálják. A G2 Esports-ot búcsúztató Damwon Gaming egyértelműen a jelenleg legjobb formában lévő csapat a Worlds-ön. Sajátos játékstílusuknak köszönhetően úgy hasítottak keresztül a mezőnyön, mint forró kés a vajon.

Velük szemben pedig az a Suning lesz majd, akik ugyan csak a harmadik helyen kvalifikálták magukat az LPL-ből, a világeseményen egyértelműen a legmeggyőzőbb formát mutatták Kínából. A meglepetés is bőven ott van a levegőben, viszont a papírforma szerint nem nekik áll a zászló.

A közvetítés 11 órakor kezdődik a következő linken:

 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×