Ellen Page, akit videojáték szerepben is láthattunk már, most egy esport csapatról szóló vígjáték fontos szereplője lesz.

Készül a „Tökéletes hang”, csak épp az esport világában. Amint arról a Hollywood Reporter beszámolt, a 1Up című film egy esportról szóló vígjátéknak ígérkezik. A filmben Ellen Page alakítja a csapat edzőjét, Paris Berelc pedig egy fiatal játékos lesz, aki egy saját, csak nőkből álló esport csapatot alapít. A rendező Kyle Newman.

A 1UP egy esportok világában játszódó vígjáték.

Ellen Page, Kyle Newman, Paris Berelc

Ami azt illeti, imádom Ellen Page-t. Nem csak filmekben, de a Beyond: Two Souls című játék főszerepében is kitett magáért.

„A történet középpontjában egy Vivian Lee nevű női játékos áll, aki kilép egyetemi esport csapatából, mert nem viseli el, hogy férfi csapattársai zaklatják. Mivel ösztöndíja van, kénytelen összegyűjteni egy csak nőkből álló csapatot, egy titokzatos edzővel, aki visszatér a reflektorfénybe saját GamerGate botránya után” – olvasható a leírásban.

Az biztos, hogy a készítők igen kényes témához nyúlnak, ami természetesen valamelyest valós eseményeken alapul. Különösen az utóbbi időben volt igen hangos a videojáték-ipar a zaklatásoktól és botrányoktól.

Ha minden igaz, a 1Up című filmet idén novemberben kezdik fogatni. Sajnos azt nem lehet tudni, hogy milyen játékot játszanak majd a filmben a lányok.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×