Könnyen lehet, hogy a Fortnite egyik legikonikusabb játékeleme hamarosan visszatérhet a Battle Royale-ba. Erre utalnak legalábbis a forrásfájlok.

A Fortnite Chapter 1 egyik legikonikusabb szezonon keresztülívelő eseménye Kevinhez, a hatalmas kockához köthető. Az entitás egy megmagyarázhatatlan jelenség volt a játékban, ami folyamatosan átalakította a pályát. Szeleteket szakított ki a szigetből, majd később még egy hatalmas lebegő POI-t is létrehozott. A játékosok ráadásul még mozgás közben is követhették, igencsak érdekes időszak volt.

Végül megsemmisült és azt hittük, hogy soha többé nem látjuk már. Az adatbányászok viszont most olyan forrásfájlokra bukkantak, amik cáfolhatják mindezt.

 

A v14.40-es frissítéssel egy „Cube Audio” fájl is bekerült a Fortnite Battle Royale éles kliensbe. Ez papíron jelenthet bármit, de a játék kontextusában nem meglepő, hogy sokan egyből Kevinre asszociálnak.

 

Már csak azért sem egyszerű a helyzet, mert Donald Mustard és Geoff Keighley legutóbbi Zoom beszélgetéséből kiderült, hogy a Fortnite aktuális szezonját egy eddig még soha nem látott minőségű és méretű záróesemény fogja búcsúztatni. Így akár még témába vágó is lehet a hatalmas kocka visszatérése, elvégre emlékszünk, hogy anno a legnagyobb változásokat az entitás idézte elő.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×