A Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése előtt elhintette valaki a Modern Warfare folytatását.

Miközben a Call of Duty franchise alatt összesen 17 történet látott már napvilágot, és idővonalak széles skáláját figyelhetjük meg, két cím kiemelkedik ezek közül. A Black Ops és a Modern Warfare sorozat történetét több alkalommal bővítették már. A Treyarch például már 4 Black Ops címet jelentetett meg, az Infinity Ward mögött pedig szintén négy Modern Warfare áll.

Úgy tűnik, az ötödik Modern Warfare is úton van már.

Ha egy nem régi szivárgásnak hinni lehet, akkor a Sledgehammer Games és a Raven Software a következő években háttérbe szorul. A tipikus hároméves fejlesztési ciklus helyett az Infinity Ward-nak mindössze két éve van új játékot fejleszteni. Ez azt jelenti, hogy jövőre akár új Modern Warfare játékot kaphatunk.

„Úgy fest, hogy a 2021-es CoD is egy Modern Warfare cím lesz” – írta Tom Henderson szivárogtató.

Tekintettel arra, hogy a 2019-es Modern Warfare rettentően sikeres lett, talán természetes, hogy az Activision folytatni szeretné. Ez akár a történet tekintetében közvetlen folytatás is lehet, nagyjából úgy, ahogy a Black Ops Cold War a Black Ops 1 folytatása. Ez lehet a terv a 2021-es játék kapcsán is.

Tom később hozzátette, hogy az új Modern Warfare cím lehet a Modern Warfare 2 Remastered verziója is.

Természetesen ez egyelőre csupán spekuláció, nem lehet biztosan tudni, hogy mit hoz a jövő. Egyelőre viszont van valaki, aki úgy gondolja: 2021-ben jön a Modern Warfare folytatása. A hivatalos információkra bizonyára még nagyon sokat kell várunk, főleg, hogy a Black Ops Cold War megjelenése is még előttünk áll. Hogy mi lesz jövőre, arról pedig valószínűleg még sok szivárgást hallunk majd.

Te örülnél a Modern Warfare folytatásának?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×