Az EA Sports rendesen megtréfálta a FIFA játékosokat. Mindenki az Ultimate Scream új verziójára várt, ehelyett jött egy Rulebreakers promóció.

Halloween már itt van a kanyarban, így a FIFA játékosok joggal számítottak arra, hogy az EA Sports bejelenti az Ultimate Scream eseményt. Eddig zsinórban négyszer élesítette ezt a promót a fejlesztőcsapat, idén mégis szakított a rendszerrel a kanadai cég. A Scream helyett kaptunk egy Rulebreaker sorozatot, amiben kissé megszédítették a FUT kártyák képességeit.

A két promóció egyébként papíron nem különbözik túlságosan. Az Ultimate Scream lapok fejlődtek és egy-egy képességet félelmetes magasságokba tuningoltak. A Rulebreaker lapok összességében egyszerűbb, ám a játék jelenlegi stádiumához mérten szignifikánsabb fejlesztéseket kaptak. Harry Kane például a kiváló lövése és fizikuma mellé villámgyors lett, vagyis a játék egy legtökéletesebb támadója.

Akik lemaradtak voltak az első felvonásról, vagy csak a lapok nem nyerték el a tetszésüket, megnyugodhatnak.

Pénteken (október 30.) este érkezik a második csomag, vagyis a Rulebreakers 2.

Tapasztalataink alapján a Rulebreakers sorozat a játékosok legnagyobb hiányosságait hivatottak kiküszöbölni. Ezek alapján nem lennénk meglepve, ha a második felvonásba mondjuk egy Harry Maguire is bekerülne. A játékos ugyanis mindennel rendelkezik,  hogy top védő legyen, csak gyorsasággal nem. A Rulebreakers 2 pedig tökéletes lehetőség arra, hogy ez egyszer s mindenkorra megváltozzon. A különböző források ugyan ebből az okból kifolyólag Robert Lewandowski érkezésére is számítanak, de felmerült David Silva, Riyad Mahrez, vagy éppen Kolarov neve is.

Egy biztos, csak és kizárólag az EA Sports tudja, hogy kiket szeretne buffolni. Mi viszont nagyon várjuk a holnap estét, hogy kiderüljön, kikre fogunk vadászni hamarosan.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×