Call of Duty

Négy Warzone funkció, amit szívesen látnánk a Cold War korszakban

Természetesen tudjuk, hogy a Call of Duty franchise attól olyan izgalmas, hogy a különböző fejlesztőcsapatok különböző stílusú játékokat adnak ki a sorozatban. Minden egyes szériának meg van a maga sajátossága, egyedi játékmenete és tartalmai, valamint története és stílusa. A 2019-es Mondern Warfare sokat merített a múltból, és jól tudjuk, hogy a novemberben érkező Black Ops hasonlóképpen épül majd fel.

A Warzone a Cold War frissítéseivel és újításaival él tovább.

Régóta lehet tudni azt is, hogy a Warzone a Call of Duty: Black Ops Cold War frissítéseivel él majd tovább, ami azt jelenti, hogy a játék friss tartalmai valamelyest elérik a Battle Royale terepét is. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy az alábbi négy funkció igen izgalmas lenne a Warzone-ban a Cold War frissítéseként.

Klasszikus fegyverek visszatérése

A Call of Duty először 2003-ban dobta fel a gamerek hétköznapjait, azóta a játékosok számtalan időszakban és csatatéren élhették át a harcokat. Minden egyes címben rengeteg fegyver, kiegészítő, killstreak és skin jelent meg, melyek közül sokat a rajongók igazán megszerettek.

Rengeteg történelmi, modern és futurisztikus fegyver látott napvilágot a játékok során. A Warzone jövőjénél szívesen látnánk, ha még több klasszikus fegyver térne vissza. Ki ne rohangálna szívesen Verdanskban egy Thompson SMG-vel?

Dinamikus időjárás

Miközben a PUBG sokak örömére elhozta a változatos időjárási körülményeket, nem igazán láttuk ezt más Battle Royale játékban. Persze tudom, sokan vannak, akik utálnák, ha például köd, vagy eső lenne, a hangulat szempontjából viszont úgy érzem, hozzáadna az élményhez.

Szerintem izgalmas lenne esőben várni és figyelni az ellenfeleket, követni a nyomokat a hóban, vagy küzdeni a széllel a viharban, miközben helikopterrel próbálunk elmenekülni.

A Halloween event most nyújt ebbe némi betekintést, hiszen az éjszakai mód is ilyen újításnak tekinthető. No, szerintem ilyenből lehetne még több. A különböző időjárási viszonyok pedig arra is jók, hogy a játékmenet során megváltozzon az eszközök kihasználtsága. Máskor lenne több haszna a flash gránátnak, a night vision scope-oknak stb. Mindig más lenne a meta az időjárás miatt.

Több event és LTM

A Haunting of Verdansk event és a vele érkező különleges, ideiglenes játékmód nagyon ötlet volt. Itt a Halloween és ilyenkor mindenki beleveti magát a játékba, már csak azért is, mert nem lesz mindig elérhető. Az időszakos eventek minden játékban sikeresek tudnak lenni, így reméljük a jövőben még több ilyennel találkozunk majd.

Még több mapfrissítés

Tény, hogy vannak olyan játékosok, akik nagyon hamar meg tudják unni a pályát, miközben nem kis terepet rakott össze az Infinity Ward. A battle royale játék egyik fontos momentuma a pálya pontos ismerete, annak adottságainak kihasználása.

Az fejlesztők az utóbbi időben igyekeztek kiegészíteni a mapot, hogy minél több újdonsággal találkozzanak a játékosok. Megnyíltak a bunkerek, bekerültek a vonatok, megnyílt a stadion, sőt metrórendszer épült ki. Én nem csak abban bízom, hogy a jövőben ismét újdonságok kerülnek be, de abban is, hogy idővel akár egy-egy rész átalakuljon. A Respawn így tesz például az Apex Legends pályáival.

Ez kicsit megbontja azok taktikáját, akik egy-egy helyen már profik lettek. Nem tudom ki hogy van vele, de a stadion mellett nem lehet úgy elmenni, hogy valaki ne kempelne annak tetejéről. Vagy ott van például a gát (Dam), ahol mindig találunk egy-egy ügyes csapatot, ami elfoglalta az ottani területeket. Nem lenne rossz ölet a vízi járművek bevezetése sem, vagy milyen menő lenne egy-egy bicaj.

Nos, egyelőre csak abban lehetünk biztosak, hogy a Warzone továbbfejlődik majd, párhuzamban a Black Ops Cold War-ral. Hogy hogyan, azt csak az idő tudja megmondani.

Te örülnél a fenti változásoknak?

DV

Korábbi cikkek

Sötét fordulattal folytatódik az egyik legérdekesebb Star Wars-sorozat

Bódi Dániel 2024.04.04. - Mióta a Disney a mindenható ura a Star Wars fantáziavilágának, nagyjából…

2 óra telt el azóta...

A San Andreas fejlesztője 20 év után rántotta le a leplet a játék egy vicces titkáról

Bódi Dániel 2024.04.04. - A GTA-játékokat részben az teszi oly nagyszerűvé, hogy a megjelenésük után…

4 óra telt el azóta...

Úgy tűnik, hogy a 2024-es Call of Duty még a loadoutokon is alakít

2024.04.04. – Éppen a napokban debütált a Modern Warfare III és Warzone legutóbbi szezonja, ám…

5 óra telt el azóta...

Érkeznek az új AMD CPU-k, a régi alaplapok tulajdonosai is örülhetnek

2024.04.04. – Az AMD Zen 5 processzorairól egyre több friss információ érkezett március utolsó napjaiban.…

5 óra telt el azóta...

Kevés FPS-ed van Counter-Strike 2-ben? – Nem nálad van a baj

2024.04.04. – Március 31-én ért véget a Counter-Strike 2 első, hivatalos eseménye, a Major. Koppenhága adott otthont…

5 óra telt el azóta...

Több szinten is megújulhat az iPhone 16: így néznek majd ki a telefonok

2024.04.04. – Az elmúlt időszakban több információ is érkezett az Apple iPhone 16 és 16 Pro telefonjaival…

5 óra telt el azóta...