Donald Mustard és Geoff Keighley egy Zoom beszélgetés keretein beszélt a Fortnite jövőjéről, a közelgő eseményekről és egyéb újdonságokról.

Közeledik a december, ami azt jelenti, hogy a The Game Awards 2020-as felvonása is hamarosan megérkezik. Ez gyakorlatilag a videojátékos Oscar-gálának is nevezhető, így az egész ipar erre a rendezvényre fókuszál az év vége felé.

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a Fortnite fejlesztőit is mozgatja az esemény, eddig minden évben készültek valami bejelentéssel. Donald Mustard és Geoff Keighley a napokban egy Zoom beszélgetés keretein belül mesélt a tervekről, a jelenlegi szezonról és pár érdekes pletykáról is szót ejtettek.

Ami biztos, hogy a december 10-én megrendezésre kerülő The Game Awards gálán egy nagyobb bejelentésre is lehet majd számítani Fortnite téren.

 

Azok a felhasználók, akik szeretnék, hogy az Epic Games tovább vezesse azt a játékbeli történetszálat, ami a játékosokat kiszakította a játékból és a „valóságba” rántotta, most örülhetnek. A két vezető a Zoom beszélgetésen elmondták, újabb hangfelvételeket készítettek Troy Bakerrel, aki John Jones hangját adta a Doomsday Device esemény során.

Arra lehetett számítani, hogy nem fognak komolyabb részletekbe bocsátkozni a fejlesztők, de azt elárulták, hogy a játék történetének legnagyszabásúbb játékbeli eventje fogja zárni az aktuális szezont. Ami ráadásul „örökre meg fogja változtatni a Fortnite-ot”.

Itt lehet abban bízni, hogy a Fekete Lyuk anno mégiscsak egy féreglyuk volt, vagyis visszatérhet az első sziget is a játszható pályák listájára.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×