Nem, ez nem vicc. A Microsoft egy nyereményjáték során sorsol ki egy Xbox Series X kinézetű hűtőt. Magyarországról is lehet jelentkezni.

Úgy tűnik, maga a Microsoft Xbox dobja be a legnagyobb Xbox Series X külsővel viccelő mémet. Miután a Microsoft és a Sony bemutatta az új generációs konzolok külsejét, rengeteg vicces mém figurázta ki azok külsejét. Egy alkalommal valaki olyan képet készített, amin az Xbox Series X úgy néz ki, mint egy hűtőszekrény.

Az ötletből valóság lett, ráadásul a hűtőt most meg is nyerheted.

 

Nem, ez nem vicc. Létezik egy igazi hűtő, ami a Microsoft legújabb konzoljára hasonlít. Van egy kis világító X is rajta, a belső világítása zöld. A hivatalos Twitter bejegyzés szerint pedig egy nyereményjáték során haza is viheted, ha szerencsés vagy.

A jelentkezéshez csak annyit kell tenned, hogy követed az Xbox twitter oldalát, retweeteled a fenti posztot, és beleírod a #XSXFridgeSweeps-et. Nevezni november 4-ig lehet, és igen, Magyarországról is.

Ha tehát 2020 egyik legnagyobb mémjét szeretnéd otthon a lakásodban tudni, akkor ne hagyd ki a lehetőséget! Azért egy Xbox Series X kinézetű hűtő otthon…. menő.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×