Immáron teljesen biztosak lehetünk a cserében.

Mindössze pár órája érkezett a hír, miszerint olofmeister visszatér a legendás FaZe CS:GO csapatába, immáron mint aktív játékos. Ebből adódott a kérdés, hogy mi lesz NiKo sorsa a továbbiakban, sokan rebesgették, hogy a G2 mezeiben folytatja.

A spanyol organizáció most megerősítette: valóban hozzájuk érkezik NiKo a FaZe klánból, nemsokára pedig NiKo is elárulta, izgatottan várja a mérkőzéseket.

 

NiKo időközben átnevezte magát Twitteren, immáron aki a korábbi @fazeniko oldalán keresné, az a következővel találja szembe magát:

Ezzel együtt immáron @G2NiKo-ként találják meg a játékost követői. Ezzel lezárult egy korszak, NiKo ugyanis több mint 3 évet töltött a FaZe csapatában, a kezdetekben pedig sikeresen dominálták a mezőnyt, azóta viszont szinte teljesen kicserélődött az egész csapat.

A pletykák szerint nem sokáig marad 6 tagú a G2 sem, ha minden igaz Francois ‘Amanek’ Delaunay fogja átadni a helyét NiKo-nak, de nemsokára úgyis megtudunk minden részletet.

Hamarosan éles meccseken is megvillanthatják majd, hogy mire képesek. A G2 – FaZe összecsapásait pedig már előre is izgatottan várjuk!

Olofmeister visszatér a FaZe csapatához, NiKo csatlakozik a G2-hoz

 

×