A több millió néző idén nem csak a Red Bull Words Simplified élő közvetítését élvezheti streamen keresztül, de még többet megtudhat a műfaj ékkövének számító játék taktikáiról is.

Mindjárt itt van az idei e-sport naptár legnagyobb napja! A szeptember óta tartó League of Legends Világbajnokság már a végéhez közeledik, a döntő pedig epikus küzdelmeket ígér. A League of Legends világszerte több millió mindenre elszánt rajongóval vált napjaink egyik legnépszerűbb e-sport játékává.

A Red Bull Worlds Simplified a League of Legends Világbajnokság döntőjének alternatív közvetítése,

,melyen keresztül a nézők sokkal intenzívebb élményt kapnak a játék menetével és a tétrendszerrel kapcsolatban. A meccsek előtt és után összefoglalók színesítik az eseményt, így értelmezik a látottakat.

A 140 bajnoki streammel működő League of Legends Világbajnokság kemény dió lehet az újoncok számára. A játék komoly stratégiát és ügyességet igényel, ez pedig nagy kihívást jelenthet elsőre. A Red Bull Worlds Simplified célja, hogy segítsen az újonnan érkezőknek megérteni a játék misztikus tartalmát, valamint a bajnoki cím mögött álló taktikai lépéseket is.

Az elkötelezett gamerek és újoncok a játék legnagyobbjait követhetik: élő közvetítésben lesznek láthatók olyan bajnokok meccsei, mint Marc „Caedrel” Lamon, Ciernan „Excoundrel” Lowe, Joseph „Munchables” Fenny vagy Luciana „AngelArcher” Nadrag. A londoni Gfinity Arenából közvetített világbajnokságon Tom Deacon és Frankie Ward szakértők felelnek azért, hogy az esemény még nagyobb szabású legyen. Így lesz lehetőség arra is, hogy a közkedvelt játékosok mellett a videojátékok világának nagy formátumú figurái is megjelenjenek a bajnokságon.

További információk megtalálhatók a weboldalon.

Nézd élőben a Red Bulls Worlds Simplified eseményt október 31-én 10 órától!

×