A Ubisoft is elismerte a probléma létezését.

Noha hivatalosan még csak holnap érkezik a Watch Dogs Legion a boltok polcaira, ennek ellenére már jó pár kézbe eljutott a játék, az első tapasztalatok pedig eléggé vegyesek. Egyeseknek nagyon tetszik a játék, míg mások többet vártak. Az Xbox verziót tesztelők viszont beszámoltak egy meglehetősen kellemetlen hibáról, ami nem vet túl jó fényt a Ubisoftra.

Az Xbox tulajok ugyanis fagyásra, illetve túlmelegedésre panaszkodtak, ráadásul a két probléma együtt is fennáll. Ha elérünk a 404-es küldetéshez, a konzol úgy melegszik egyre jobban és jobban, ameddig egy ponton szaggatni nem kezd a játék, majd hirtelen kikapcsol a gép, túlhevültségre hivatkozva. Az egyelőre nem tiszta, hogy más küldetésnél is jelen van-e a probléma.

A Ubisoft hamar reagált, elismerték a probléma létezését és megígérték, hogy (asap) ahogyan lehetőségük van, javítják a hibát. Október 30-án fog megérkezni a hotfix, az majd javít a helyzeten, ha minden igaz. Remélhetőleg addig nem fog túl sok bosszúságot okozni az Xbox felhasználóknak. Persze nem vet túl jó fényt a Ubisoftra, hogy ismét egy félig-meddig teszteletlen játékot adtak ki a kezeik közül.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

×