Számlanyitás és szerződéskötés online? Igen, ez akár otthon, a gamer székben ülve is lehetséges a MagNet Bank segítségével.

A pénzügyi szolgáltatásokat nézve a torta egyre nagyobb szeletét teszik ki az online megoldások. A folyamatosan gyorsuló életritmus, valamint a személyes jelenlétet már nem igénylő ügyletek átrajzolják a bankolásról alkotott képünket. Ahhoz, hogy a pénzintézetek korszerűek és rugalmasak maradjanak, illetve felvegyék nemcsak egymással, de a fintech világgal is a versenyt; komplex, ugyanakkor jól érthető, felhasználóbarát lehetőségeket kell biztosítaniuk ügyfeleiknek.

A MagNet Bank ebben is az innovátorok között szerepel.

Magyarország első és a mai napig egyetlen közösségi bankja azzal a misszióval jött létre, hogy más alapokra helyezze a bankolást, működésének középpontjába a kereskedelmi banki alapműködés mellett a közösséget és az értékteremtést helyezve. A „mindent tud, amit a nagyok” kifejezés a MagNet-re is igaz, ráadásul tele van nem várt extrákkal, ugyanis az intézmény tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai átlátható banki üzemeltetési modellt és folyamatokat alakítottak ki, a fenntarthatóságot és a felelősségvállalás fontosságát szem előtt tartva. Emellett a technológiai megoldások is fontos részét képezik az ügyféligények kielégítésének.

Ügyintézés a képernyő előtt

A bank ügyfelei már jóval a járvány miatt felerősödött online jelenlét előtt is dönthettek úgy, hogy pénzügyeiket teljes mértékben a fizikai teret kizárva intézik, így életük mindennapi pénzügyekkel kapcsolatos szelete ugyancsak feszültségmentesen zajlott az év első változásokkal és kihívásokkal teli részében.

A MagNet Banknál a szolgáltatások teljes mértékben az ügyfelek életviteléhez igazodnak, előtérbe helyezve az online bankolást. Nincs szükség személyes jelenlétre a számlanyitáshoz vagy az egyes tranzakciók menedzseléséhez. A takarékoskodásra, a kiadások követésére is van mód, de vállalati ügyfélként a számlázással kapcsolatos adminisztrációt is egyszerűbbé teheted. Nézzük, pontosan hogyan lehetsz ezen a téren is hatékonyabb?

Videós számlanyitás, szerződéskötés – Házhozszámla az otthonodban

A VideoBank egy igazán kényelmes és rugalmas platform, ha sorban állás nélkül, sőt jelen helyzetben érintésmentesen szeretnél számlát nyitni, a feltételekről érdeklődni vagy akár már szerződést kötni. Az ügyfél-azonosítás kamerán keresztül történik, valamint a bank tisztviselőjével is ezen a csatornán tudod megbeszélni a részleteket, és megkötni a szerződést. Egy videóazonosítással egybekötött számlanyitás átlagosan csupán 15-20 percet vesz igénybe, ráadásul a folyamatról kép- és hangfelvétel készül a maximális biztonság érdekében. Sőt, az írásos visszaigazolás kézhezvételét követő 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül, azonnali hatállyal elállni a szerződéstől, ha meggondolnád magad. A rendszer másik nagy előnye, hogy visszahívást kérhetsz, ha hosszúnak érzed a várakozási időt a belépéskor.

NetBank extrákkal

Habár a NetBank nem számít újdonságnak a szektorban, a MagNet-nél a klasszikus pénzügyi funkciók mellett számos olyan elemmel találkozhatsz, amellyel támogatjuk a pénzintézet társadalmi felelősségvállalási törekvéseit: a felületen rendelkezhetsz a bank nyereségének 10%-áról civil ügyek javára, beállíthatod, hogy milyen összegű becsületkasszás számlavezetési díjat szeretnél fizetni, illetve kit támogatnál a bank pénzéből a kártyás fizetéseid alkalmával. Emellett, ha szeretnél saját erőforrásaidból is a szívügyed mellé állni, egyéni adományozást szintén tudsz rögzíteni a NetBank felületén. De ez még nem minden! Az aprók gyűjtése lehetőséget biztosít a takarékoskodáshoz. Beállíthatod, hogy bankkártyás vásárlásaid értékét 10, 100, vagy 1000 forintra kerekítsék, így a kerekítés különbözetét minden vásárláskor félrerakja Neked a rendszer. A személyes NetBankodban rögzíthető a gyűjtés célja, és egy-egy kitűzött céllal havonta, automatikusan takaríthatsz meg pénzt, ami ráadásul naponta kamatozik.

Az appok ma már nélkülözhetetlenek

A telefonunk a legkézenfekvőbb eszköz, ha ügyintézésről van szó. Nincs ez másképp a pénzügyek tekintetében sem. Az app mint kényelmi szolgáltatás természetesen itt is elérhető, ám ügyfélként olyan plusz szolgáltatásokat vehetsz igénybe, mint a kiadások követése a Koinnal történő együttműködésnek köszönhetően. Az alkalmazást egyszerűen szinkronizálhatod saját NetBank fiókoddal, így az applikációban automatikusan megjelennek a költéseid, könnyebb rálátást nyújtva pénzügyi szokásaidra, ezáltal növelve pénzügyi tudatosságodat.

Egyszerűsödik az adminisztráció

Ha vállalkozóként a Számlázz.hu programot használod, ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni. A közösségi bank lehetővé teszi számodra a MagNet Bankos ügyfélfiókjaiddal történő szinkronizálását, ha mindig naprakész információval szeretnél rendelkezni a kifizetetlen, vagy a már teljesített számláidról. Takaríts meg akár napi több óra adminisztrációt!

×