Páran nem bírták elviselni a késést.

Miközben megannyi szörnyűség történik a világban, addig egyeseknek az okozza a legnagyobb törést az életében, hogy késik egy játék. Az viszont, hogy valaki emiatt gyilkossággal fenyegetőzik, súlyosabb mentális problémákra utal. Pedig sajnos mindez igaz, a CD Projekt RED senior játékfejlesztője reflektált a problémára, Andrej Zawadzki Twitteren hívta fel a figyelmet rá, hogy a Cyberpunk 2077 késését követően több halálos fenyegetést kapott a fejlesztőcsapat.

„Szeretnék egy valamire kitérni a Cyberpunk 2077 elhalasztása kapcsán. Megértem, hogy dühösek, csalódottak vagytok és nem szeretnétek magatokban tartani a véleményetek. Ettől függetlenül a fejlesztők halálos fenyegetése egyszerűen nem fér bele ebbe és teljességgel elfogadhatatlan. Mi is emberek vagyunk, csakúgy, mint Ti!”

– fakadt ki Twitteren Zawadzki.

Cyberpunk 2077

Mi sem örülünk a halasztásnak, de hajlandóak vagyunk várni pár hetet, ha ezért cserébe valóban olyan minőségű játékot kapunk, ami megüti a mércét. Na meg amúgy is, mi értelme van a fenyegetéseknek? Ettől nem fog hamarabb megjelenni a Cyberpunk, cserébe a fejlesztők még frusztráltabbak lesznek, ilyen körülmények között pedig senki sem dolgozna szívesen. Ahogyan Zawadzki fogalmazott, ők is csak emberek, sokan pedig elfelejtik ezt.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

A borítókép csupán illusztráció, forrása: todaysparent.com

×