Egy titkos, eddig ki nem adott pisztoly váratlanul jelent meg az Infinity Ward játékában, a Call of Duty: Modern Warfare-ben.

Az Infinity Ward minden évadban igyekszik rengeteg újdonságot behozni, hogy kicsit feldobja a metát. Minden évad indulásakor legalább két új fegyver érkezik, ám a háttérben valószínűleg ennél jóval több fegyveren dolgoznak. Az ilyen fegyverek közül persze nem mindegyik kerül be végül a játékba, néhány a fejlesztés korai szakaszából sosem lép ki.

Most egy meg nem jelent pisztolyt tűnt fel, egy játékhiba miatt.

Egy szinte nézhetetlen videót feltöltött játékos tegnap megdöbbent azon, hogy egy új fegyverbe botlott. Offline módban egy AI ellenfél egy különös, a játékban ismeretlen pisztollyal hadonászott. Miután a játékos lelőtte az ellenfelet és felvette a fegyvert, kiderült hogy a Makarov pisztoly az. Ez egy befejezetlen fegyver, egyedi animációkkal.

 

A Makarov pisztoly egyébként először a 2010-es Black Ops-ban jelent meg, majd helyet kapott annak folytatásában is. Aztán eltűnt. Használható volt a kampány során és a játék játék multiplayer módjaiban is. A fegyver csak a Treyarch fejlesztésében jelent meg, így meglepetés látni, hogy a pisztoly jelen van a Modern Warfare-ben.

Makarov – Black Ops

Persze lehetséges, hogy a fegyver hamarosan megjelenik, miután a Call of Duty Warzone, a Black Ops Cold War frissítéseivel él tovább. Valószínűleg a Black Ops fegyvereit is viszont látjuk majd, köztük a Makarov pisztolyt.

Persze az még odébb van…

 

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×