Az Apex Legends 7. évada igen izgalmas újításokat hoz be a battle royale játék világába. Nem csak új pálya és hős érkezik, de jármű is.

A játékot fejlesztő Respawn végre hivatalosan is megerősítette az Apex Legends 7. évadát, annak nevét és tartalmát.

Az Ascension során teljesen új pályát, járművet és karaktert kapunk.

 

Az első fontos hír, hogy az Apex Legends új karaktere, Horizon a 7. évad indulásakor válik elérhetővé. Ennek apropóján végre megkaptunk az új szezon indulási dátumát is.

2020. november 4.

Ez természetesen egyben a 6. évad utolsó napja is, addig lesz idő kiélvezni a tartalmakat, és farmolni még a Battle Pass-t.

Horizon a horizonton

Horizon megszökött egy fekete lyukból, és gravitációs képességei lettek. Célja, hogy hazatérjen az Olympus nevű városba, és újra találkozzon fiával. Így, ahogy azt korábbi szivárgásokból már tudni vélték: az új pálya az Olympus lesz.

Olympus

A mapról sajnos egyelőre nem sokat tudni. Azt tudjuk, Lifeline és Octane otthona, sőt itt játszódott Loba szüleinek megölése is az 5. évadban. Az is sejthető, hogy az új battle royale map igen nagy lesz, mivel a Respawn járművet is hozzáad a játékhoz, hogy gyorsabban lehessen közlekedni.

Trident

A Tridentről egyelőre egy sejtelmes képet mellékelt a Respawn. Az tuti, hogy valamilyen repülő jármű lesz, amivel az egész csapat tud utazni.

Trident

Az Respawn ezzel együtt megerősített az új Battle Pass érkezését is, 100 új szinttel, teljesen új jutalmakkal és új funkciókkal. A Clubs funkció tulajdonképpen olyan, mint az online MMO-kban a céhrendszer: összeállhatunk különböző klánokba.

Ne feledjük, hogy az Apex Legends november 4-én érkezik a Steam-re. Nem kell már tehát sokat várni arra, hogy mindenki kipróbálhassa az új pályát és karaktert.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×