Fokozódik az izgalom a Call of Duty: Black Ops Cold War rajongók körében, hiszen közel a megjelenés. Közben kijött egy új trailer.

Miután egy rövid Open Beta alkalmával kipróbálhattuk a játékot, lassan eljön az ideje annak, hogy hivatalosan is megjelenjen a Call of Duty: Black Ops Cold War. Az Activision és a Treyarch már felkészült, hiszen nemrég egy friss, 60 másodperces előzetest adtak ki.

 

Az előzetesben nem csak a kampányból kapunk ízelítőt, de megjelenik Woods, Hudson és Mason, sőt még Ronald Reagan is. Ami kicsit rossz hír, hogy a nem kaptunk sok új képkockát a zombimódról vagy a multiplayer játékmódokról.

Az viszont biztos, hogy sok érdekes történetet kaphatunk majd a kémkedés, a politikai szabotázs korszakából, a hidegháborúból. Mivel a játék kampánya a 2010-es CoD: Black Ops történetének közvetlen folytatása, rengeteg hazugság, megtévesztés és titok lesz felfedezhető a sztoriban.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, majd PS5-re.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×