Szivárgások arra utalnak, hogy a Valve igyekszik tovább fokozni a CS:Go hangulatot 2020-ban, így további játékmódok érkeznek a játékba.

Talán épp itt lenne az ideje annak, hogy a Valve felfrissítse a CS:GO-t, hogy a játékosok visszatérjenek a játékhoz. Most úgy tűnik, dolgoznak valamin, ám hivatalosan még nem jelentettek be semmit. Ettől függetlenül talán még az is előfordulhat, hogy egy-egy mapot is átdolgoznak – legalábbis erre utal az a legutóbbi szivárgás, mely szerint a közeljövőben jelentős frissítéseket kap a CS:GO.

Ha minden igaz, a Valve három új játékmóddal is készül.

A portugál CSGO profi, Nuno „BhT-” Silva nemrég a Twitteren tette közzé az állítólagos frissítések tartalmát. A szivárgás szerint az egyik új játékmód a „Heist” lesz, ami nagyon hasonlít majd a népszerű Payday játékhoz. A másik egy retake mód, mely elvileg már hónapok óta készül, illetve lehetőség lesz 1v1-ben és 2v2-ben is játszani.

Persze úgy tűnik, hogy nem ez lesz az egyetlen jelentős változás, ami a játékosokra vár. Ha minden igaz, a CS:GO-ban a pályák tekintetében is újdonságokra számíthatunk. Ha lehet hinni a szivárgásnak, akkor az Office és Mirage átalakul, illetve bekerül Tuscan, melynek készüléséről már hónapok óta lehet hallani. Ami a Danger Zone módot illeti, szintén jelentős változásoknak nézünk elébe.

A szivárgás mindazonáltal tartalmazza a régóta pletykált Source 2 megjelenésének hírét is, ami az utóbbi időben számos pletyka alapja volt. Lehetséges, hogy hamarosan tényleg bekerül?

 

A frissítés egyébként közelebb lehet, mint gondolnánk. A legutóbbi Operation, az Operation Shattered Web 2019 novemberében jelent meg, így a következő várhatóan szintén novemberben indulhat.

A Valve ennek ellenére még az egyik szivárgást sem erősítette meg, szóval egyelőre ez még csak feltételezés. Azonban ha ez igaz, akkor csak idő kérdése, és mindenre fényt derüljön. Talán ez segít abban is, hogy a CS:GO visszanyerje régi dicsőségét, hiszen a játékosszám az utóbbi időben szép lassan csökkent.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×