Nemrég egy új funkció került be a PUBG Mobile egyik játékmódjába, mely segít felfedni az ellenséges játékosok pozícióját. Itt találod a UAV-ket.

A Fortnite mobilverziójának „helyzete” után az olyan battle royale játékok, mint a PUBG Mobile vagy a Call of Duty: Mobile egyre népszerűbbé válnak. Így az sem meglepő, hogy egyre több friss tartalmat készítenek a fejlesztők, sőt egy-egy funkció is kísértetiesen hasonlít egymásra.

A PUBG Mobile Payload 2.0 módjának legújabb funkciója a UAV.

Kép: Youtube

AUV a PUBG Mobile-ban

A Payload módban tehát lehetőségünk van olyan szobákat felkeresni, ahol hozzáférhetünk a UAV drónhoz egy laptop segítségével. Amikor a légijármű megjelenik, belenézve felfedhetjük az ellenséges játékosok pozícióját. A PUBG Mobile-ban a UAV (Unarmed Aerial Vehicle) drón három helyen érhető el Erangelen. Ez a három hely fix, viszont a helyét egy erős páncélajtó rejti. Ez be kell robbantani, majd bent rengeteg értékes loot mellett megtaláljuk az UAV irányítópultot is. Íme, a 3 helyszín:

Pochinki

Az egyik UAV Pochinki-ben található, a város keleti részén egy ház második emeletén.

Yasnaya Polyana

Kissé trükkös ezt a házat Yasnaya Polyana városában megtalálni, de jókora jutalom jár érte. Az alábbi képen látható épület rejti a UAV control terminalt.

SCHOOL

A suliban a földszinten látható a páncélajtó, ami mögött megtalálható a UAV.

 

Természetesen szerencse is kell ahhoz, hogy elsőként lootoljuk ki ezeket a UAV helyszíneket. Sok szerencsét a vadászathoz!

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×