Egy játékos a GTA 5 didibárjában olyan jeleket talált, mely arra utal, hogy a GTA 6 már jelen van a játékban. Talán minden összefügg.

Hosszú évek, hónapok óta tartanak már a pletykák a GTA 6 körül, miközben a Rockstar Games mélyen hallgat. A pletykák és a szivárgások mennyisége talán lassan meghaladja a Half-Life 3 spekulációinak mennyiségét is. Ám lehetséges, hogy ha nem is az összes szivárgás igaz, valamennyire minden egyes nyom, amit a játékosok felfedeznek, egy nagy egész része. Sőt az is lehet, hogy miközben a Rockstar nem oszt meg semmilyen hivatalos infót, szép lassan itt-ott elkezdik csepegtetni az utalásokat, hogy időről-időre újra elindítsák a hype-ot.

Most egy játékos a GTA 5 sztriptíz bárjában talált GTA 6 mapra utaló nyomokat.

Egy sasszemű GTA V játékos olyan nyomra bukkant, ami megerősíthet egy korábbi szivárgást. Ahogy arról írtunk is, a hónap elején ismét előkerült egy pályarészlet az interneten, amivel kapcsolatban sokan biztosra vették, hogy a GTA 6 készülő térképe. Hogy ez mennyire megbízható, arról persze megoszlanak a vélemények. A Redditen most MrBurpAlot úgy gondolja, olyasmit talált a didibárban, ami alátámasztja, hogy valós a mapszivárgás.

MrBurpAlot teljesen véletlenül (haverja akarta látni) elment a Los Santos-i sztriptíz klubba, amikor észrevett néhány képeslapot az öltözők falán. A képeslapok a Paradise Isle nevű helyre utalnak, amely még egyetlen Grand Theft Auto játékban sem jelent meg. A kiszivárgott térképpel összehasonlítva MrBurpAlot úgy véli, hogy a helyek megegyeznek.

Kép: Reddit

Persze erről megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem igazán lehetséges, hogy a Rockstar egy GTA 6 easter egget rejtett el egy közel egy évtizede kiadott játékban. Mások szerint pedig valóban lehet összefüggés.

Én egyébként abba a táborba tartozom, hogy akkor hiszek el bármit is, ha azt tényleg hivatalosan megerősítik. A többi pedig annak a reménynek a keresése, hogy a GTA 6 valóban készül, és ha csak néhány év múlva is, de még ebben az életben játszhatunk vele.

Ha valóban készül a GTA 6, akkor valószínűleg a fejlesztés nagyon korai szakaszában van.

Ez történt korábban:

Megőrültek a rajongók a kiszivárgott GTA 6 map miatt

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×