Még bőven tart a Marvel és az Epic Games közös Fortnite szezonja, a Nexus Wars. Viszont most úgy tűnik, hogy időben zárul majd le.

Amióta élesítették a Fortnite Chapter 2-t, a szezonok zárásának dátuma erősen kétségessé vált. Az új időszak első szezonja rekordhosszúra sikeredett a folyamatos halasztások miatt. Majd érkezett a Season 2, ami úgy tűnt, hogy felveszi a versenyt elődjével. Szerencsére nem húzták addig, mint az első, ám így is a játék történetének második leghosszabb időszaka lett.

Majd csodával határos módon az Aqamannel reklámozott harmadik szezon időben véget ért, ezzel teret engedve a Marvel uralmának. A jelenleg játszható Nexus Wars nevű szezon november végéig kell, hogy tartson papíron, s most úgy fest, hogy nem lesz csúszás.

Az Epic Games ugyanis már teszteli a következő szezont egy belsős szerveren.

Tesztelés alatt a v15.00 – VastBlastt

A témáról még sajnos nem tudni, de az biztos, hogy a Marveles együttműködést nehéz lesz überelni. A héten egy podcast keretein belül a Fortnite kreatív igazgatója egyébként arról számolt be, hogy a Fortnite és a Marvel kapcsolata még sokáig el fog tartani, így az is lehetséges, hogy a jelenlegi szezon folytatását kapjuk majd meg.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×