A FIFA játékok szerelmesei már hozzászoktak, hogy bizonyos esetekben nem úgy működik a program, ahogy papíron meg van tervezve.

A FIFA játékok szerelmesei már hozzászoktak, hogy bizonyos esetekben nem úgy működik a program, ahogy papíron meg van tervezve. De persze bugokkal számtalan játék során találkozhatunk, szinte nincs is olyan cím, ahol ne tudnánk szőrszálat hasogatni. Persze hiba és hiba között is hatalmas a különbség, az EA Sports legújabb futball játéka esetében most felütötte a fejét egy vicces, ámde kellemetlen darab.

What am I witnessing right now
byu/SSJeffo inEASportsFC

Érdemes néha felkeresni a különböző FIFA fórumokat, ugyanis egyszer-egyszer rábukkanhatunk pár röhejes jelenetre. A napokban az egyik felhasználó feltöltött egy képet arról az esetről, amikor az egyik játékosa a meccs kellős közepén úgy döntött, hogy Föld körüli pályára áll.

Különböző mozgások és animációk esetében sajnos sok támadás éri a kanadai cég fejlesztését. Joggal, ugyanis évek óta képes hajmeresztő dolgokat produkálni a program. Sokan ezért is érzik a PES-t erősebbnek, mert a labdavezetések és a különféle interakciók sokkal élethűbbnek tűnnek, mint a FIFA esetében.

Szerencsére az ilyesmi nem minden második mérkőzésen történik meg. Ám ettől függetlenül úgy tűnik, az EA-nek az új játék esetében is sokat kell majd foglalkoznia a karbantartással.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×