Sajnos néha előfordul, hogy egy-egy játékos hirtelen a pálya egy teljesen más pontján találja magát egy játékhiba következtében.

A Call of Duty: Warzone játékosai sajnos továbbra sem lehetnek nyugodtak a hibákat illetően. Nemrég egy igen izgalmas éjszakai esemény indult. A Zombie Royale egyedi élményt kínál Halloween környékén, ám sajnos az sem mentes a hibáktól. Nem is olyan rég írtunk róla, hogy egyesek annyira sötétben találják magukat, hogy nem látnak semmit. Közben a normál battle royale játékmódban egy még érdekesebb hiba tűnt fel.

A teleportáló bug egy teljesen másik helyre dobja a szerencsétlenül járt játékost.

Ahogy az az alábbi Reddit videóból is látszik, a játékos egyszerűen megpróbál kijutni egy ablakon a pálya egyik pontján, majd hirtelen egy lyuk nyílik a tér-időben, és a player egy teljesen más helyen találja magát. Nagyon furcsa hiba és bizony nagyon zavaró lehet.

A sweet new teleportation feature… from r/CODWarzone

Mivel az Infinity Ward még nem vette fel a hibát a hivatalos Trello táblájukba, ez valószínűleg egy tényleg új jelenség a Warzone terepén. Az Infinity Ward tehát eddig nem reagált a dologra, de reméljük, hogy mielőbb javítják azt. Nagyon megnehezíthetjük a csapattársak és a magunk dolgát, ha hirtelen több száz méterrel távolabb teleportáljuk magunkat, akaratlanul.

Veled már előfordult a hiba?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×