Ismét gyengélkedett a FIFA 21 szervere. Az EA Sports amint tudta, javította a problémát, viszont ettől még rendesen betett mindez a WL-eseknek.

Múlt héten hatalmas lendülettel estek neki a FIFA 21 játékosok az új idény első Weekend League fordulójának. Mindenki elkészítette a csapatát péntekre, s rajtvonalhoz álltak, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a 30 mérkőzésből.

A profik célja az volt, hogy minimum 27 győzelmet érjenek el és kvalifikálják magukat az esetleges hivatalos versenyekre. A mezei játékosok pedig a garantált FUT Champs jutalmakért szálltak harcba.

A gond csak az volt, hogy pénteken a start ideje előtt nem sokkal, az EA Sports bejelentette, hogy 24 órával eltolták a kezdést. Így sokan kellemetlen helyzetbe kerültek, ugyanis a hétvégére szánt torna belecsúszott a következő hét elejébe. Így a kiadó sem tudott mit tenni, az induláshoz szükséges zsetonokat visszaváltották azoknak, akik erre igényt tartottak.

Abban reménykedtünk, hogy ezen a héten már minden zökkenőmentesen alakul majd. Persze nem a kanadai cégről beszélnénk, ha ez így is történt volna.

A matchmaking teljesen lehalt egy hosszabb időre, így a játékosok nem tudtak mit kezdeni, csak türelmesen (vagy türelmetlenül) várhatták a megoldást. Ami egyébként nem sokkal később meg is érkezett, ám az EA Sports ezúttal is emberséges volt, eltolták 24 órával a Weekend League zárását.

A helyzet tehát ismét kellemetlen, viszont ezúttal is van lehetőségünk javítani. Persze csak ha van időnk rá a hét elején.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×