Tegnap este lezajlottak a Twitch Rivals: Call of Duty: Warzone Season 6 Showdown (EU) verseny mérkőzései. Íme, az eredmények.

Meghívásos alapon összesen 45 európai duócsapat vett részt tegnap este az Twitch Rivals: Call of Duty: Warzone Season 6 Showdown eseményen. A csapatok között több magyar duó is megmérettette magát. Összefoglaljuk, milyen eredményeket értek el.

DeadFox a verseny alatt jótékonysági gyűjtést tartott a Magyar Vöröskereszt számára.

Ahogy arról a verseny előtt beszámoltunk, több magyar is meghívást kapott a versenyre. bLYYYPLAYS és DeadFox párosa egész héten gyakoroltak a versenyre, a nézők pedig Cucu és Caucher párosáért is izgulhattak.

bLYYYPLAYS és DeadFox

A több órán keresztül tartó, pontgyűjtésre és eredményekre koncentráló verseny alkalmával bLYYYPLAYS és DeadFox párosa összesítésben a 29. helyet szerezték meg. A Twitch versenyleírása szerint a 25-30. helyért 500 dollár üti a játékosok markát. Bence „DeadFox” Böröcz saját streamje alatt jótékonysági gyűjtést szervezett. A nézők által adományozott 60 ezer forintot DeadFox 100 ezerre egészítette ki, melyet felajánlott a Magyar Vöröskereszt számára. Gratulálunk a párosnak!

 

A teljes verseny bLYYYPLAYS szemszögéből:

Cucu és Caucher

Cucu és Caucher párosa szintén kitettek magukért a verseny alkalmával, ám a csillagok állása most nem nekik kedvezett. Összesítésben a 43. helyet szerezték meg. A teljes verseny visszanézhető itt:

 

A Twitch Rivals: Call of Duty: Warzone Season 6 Showdown (EU) teljes ranglistája itt érhető el. Gratulálunk a magyar csapatoknak, és további sok sikert kívánunk!

Te kinek szurkoltál?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×