A Fortnite Battle Royale már több, mint három éve a piacon van. Most megtörtént az első nagyszabású együttműködés, a Marvellel indítottak közös szezont.

A Fortnite igazán nagyot húzott azzal, hogy kicsivel több, mint fél évvel ezelőtt a hivatalos Battle Pass-be egy Marvel szuperhőst pakolt. Azóta már ez rendszerré vált, hogy az aktuális szezon „rejtett” tartalma egy licencelt karakter. Pontosan ezért ütött még nagyobbat a Nexus Wars szezon, ami gyakorlatilag kizárólag Marvel képregényhősök és karakterek köré épült.

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy nagy sikert aratott az együttműködés. Feltehetően sokan megvásárolták a „bérletet”, valamint többen kiürítették a pénztárcájukat a többi Marvel tartalom megjelenésekor is.

Az Epic Games kreatív igazgatója, Donald Mustard egy podcast keretein belül mesélt arról, hogy az együttműködés a Fortnite és a Marvel között nem áll majd le az aktuális szezon végén.

 

A Marvel univerzum tehát innentől kezdve kánon szerint is szoros kapcsolatban áll a Fortnite-téval. Ezek után nehéz lesz tüntetni a különböző együttműködések ellen…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×