Ahogy a tavalyi Modern Warfare esetében is, ezúttal is lesz olyan Call of Duty tartalom, ami egy ideig csak PS4/PS5 felhasználók számára lesz elérhető.

A 2019-es Modern Warfare megjelenése előtt kiderült, hogy az Activision és a Sony megállapodásának értelmében rendszeresen lesznek olyan tartalmak a játékban, melyet (először) csak a PS4 felhasználók élvezhetnek. A Spec Ops játékmód például egy évig csak PS4-en volt játszható, épp a hónap elején jelent meg a többi platformon, miután lejárt az egy év. A megállapodás további részeit már a Black Ops Cold War alfája és bétája körül is lehetett érezni. Az alfa időszak csak PS4-en volt játszható, a béta pedig szintén PS4-en indult el először.

Most kiderült: az egyik zombimód csak PS4-en és PS5-ön lesz játszható egy évig a Black Ops Cold War-ban.

Az Activision októberben jelentette be, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War-ban teljesen új formában térnek vissza a zombik, történettel, új lehetőségekkel, karakterekkel, cross-play lehetőséggel. Az azon belül létrejövő Zombies Onslaught mód viszont csak PS4 és PS5 felhasználók számára lesz csak játszható egy évig – olvasható a PlayStation Blogon.

 

A Zombies Onslaught alapvetően egy kétjátékos hordamód: a játékosok különféle mapokra kerülnek, custom loadoutokkal, ahol a „Dark Aether Orb” körül kell harcolni. A zombik megölése feltölti a gömböt, amitől el kezd mozogni. A cél az, hogy minél többet öljünk, amíg meg nem halunk. Ezzel olyan jutalmak szerezhetők, melyeket aztán fel lehet használni a multik során.

Természetesen már most rengeteg szomorú komment olvasható a Redditen ennek kapcsán. A Zombies Onslaught 2021. november 1-től lesz elérhető az összes többi platformon, tehát nem örökre lesz exkluzív.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×