A Bayern München és a lengyel válogatott játékosa, Robert Lewandowski már most egy PlayStation 5 büszke tulajdonosa.

Még a legnagyobb PlayStation rajongóknak is még legalább egy hónapot kell várniuk arra, hogy kézhez kapják az áhított PS5 konzolt. Ahhoz is nagy szerencse kellett az utóbbi időben, hogy valaki sikeres előrendelő legyen. Persze erre semmi szükség, ha mondjuk híres focista vagy.

A Bayern München játékosa, Robert Lewandowski már megkapta a PS5-öt.

Ezt egyébként az Instagramon osztotta meg követőivel, ahol sajnos maga a gép nem látszódik. Persze mivel a leírásban a PS5 szlogenje olvasható, ez igen komolynak tűnik, nem gondoljuk, hogy kamuzik. Még akkor sem, ha tudjuk, hogy a géptől függetlenül a PS5 kontroller a napokban már megérkezett a boltokba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This 5eason game has no limits?? #PS5

Robert Lewandowski (@_rl9) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a legtöbben nem nézték jó szemmel a dolgot, és kommentben meg is osztották a nemtetszésüket. Sokak szerint tök gáz, hogy miközben egyesek nem tudtak előrendelni, mások csak úgy idő előtt megkapják a konzolt, mert híresek. Érdekes, hogy több forrás szerint a Sony még nem küldött PS5-öt újságíróknak, ám úgy tűnik, a tehetséges focisták kivételek.

A Microsoft ezzel szemben állítólag számos konzolt küldött már ki sajtónak a megjelenése előtt. Persze lehet, hogy ez egész csak egy reklám, hogy minél többen vegyenek PS5-öt. Vagy Lewandowski kölcsön kapott egy kontrollert és azzal menőzik.

Egyébként akit érdekel a kontroller unboxing videója, annak tessék:

 

Mi lesz az első PS5 játék, amit játszani fogsz?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×