Este 7 órakor érkezik a FIFA 21 második promóciója, amely a Rulebreakers nevet viseli. Lehet, hogy Richarlison lapja látható a töltőképernyőn?

Ma este 7 órakor érkezik az OTW utáni első FIFA 21 promóció, amely a Rulebreakers nevet kapta. Ilyenkor ugye az EA szeret részleteket megmutatni az érkező játékosokból. Az új töltőképernyőn egy Napoli labdarúgót, egy angol csatárt és egy brazil kártyát láthatunk. Az első kettőt valószínűleg már mindenki kitalálta, de a brazil nemzeti zászló nem sokat segített. Richarlison azonban, lehet idő előtt lebuktatta saját lapját.

Tegnap az esemény hivatalos nevét is megerősítették, valamint azt is megtudtuk, hogy a Rulebreakers esemény alatt a játékosok statjai cserélődnek fel. Ebben az esetben például Mertens lövései sokkal erősebbek lennének, viszont a labdavezetése gyengébb. Harry Kane pedig gyorsabb lenne, de kevésbé lennének erősek a lövései. Ugye ezek még csak találgatások, de valószínűleg ők lapulnak a lapok mögött. A harmadik lapot eddig misztikum fedte, de Richarlison lehet előbb lelőtte a poént, ugyanis a 433esports instagram posztja alá két szemet kommentált.

A teljes névsor egyelőre még bizonytalan, de az biztos, hogy este 7 órakor érkeznek az új játékosok. A szokásokhoz híven most is tematikus SBC-ket, valamint objective játékosokat is várok, így érdemes lesz figyelemmel követni az eseményt. Egy erősített Richarlison lap pedig elég erős lenne.

Ti várjátok a Rulebreakers promót?

×