A közelmúltban kapott csatorna-tiltás óta először érkezik élő adás Janitól és Pistitől, de egyelőre még a srácok sem tudják, hol fogják sugározni.

Szerda este megrázó hírként, szinte pillanatok alatt elterjedt az infó: a TheVR Twitch csatornáját letiltotta a platform. Rövid nyomozás után a srácok megkapták a felvilágosítást, az Apple tartalmait kezelő cégtől jött a kereset. Ennek ellenére szokatlanul erős bánásmód, hogy azonnal letiltották a csatornát, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Az ilyenkor szokásos protokoll (megfelelő emailek elküldése, érintettek felkeresése) után a srácok azt ígérték: „Valami egészen biztosan lesz!”.

 

És két nap várakozás után most végre lett is!

A bizonytalanság továbbra is ott lebeg a srácok és a csatorna feje fölött, de a TheVR nem áll le! Hétfőre már be is időzítették a következő élő adást, azt viszont még nem tudni, hol történik majd mindez. Simán benne van a YouTube vagy a Facebook Live is a levegőben, és ismerve a srácok minőség iránti megszállottságát biztosak lehetünk benne, hogy a jól megszokott TheVR minőséget kapjuk hétfőn is. Akárhol is lesz a stream…

 

További infók hétfőn, akik tehát kíváncsiak a srácok visszatérésére, jövő héten számíthatnak újabb részletekre.

 

Reméljük addigra már jó hírekkel is szolgálnak a srácok a kialakult helyzetről, és megtudunk valamit a Twitch csatorna jövőjéről is.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×