A játékosok ismerősek, viszont a statjaik teljesen felcserélődtek. Megérkezett az OTW utáni első FIFA 21 promóció, amely a Rulebreakers nevet kapta.

Szerdán érkezett az első kép a FIFA 21 legújabb promóciójáról, a Rulebreakers eseményről. Első találgatások alapján arra gondolt a közösség, hogy a játékosok értékei a lapokon felcserélődnek. Természetesen mindegyik kap egy upgradet, viszont nem feltétlenül a megszokott statisztikák virítanak a lapjaikon.

A tegnapi töltőképernyőn már többet lehetett sejteni, ugyanis megtudtuk, hogy a Napoli belga középtámadója fog erősítést kapni. Ha nem a nemzettekkel játszanak, akkor bizony Mertens lapul a kártya mögött, mellette pedig Harry Kane látható, ha minden igaz. Emellett lehet, hogy Richarlison is előbb elárulta, hogy ő is benne lesz a promócióban egy instagram hozzászólással.

Ahogy egyre közelebb kerültünk az estéhez, egyre több leak látott napvilágot. A hírek szerint Laporte fog egy átvariált hátvéd lapot kapni méghozzá ezekkel a statokkal:

Ezenkívül remélem, hogy visszatérnek a tematikus SBC-k, valamint egy új objective játékost is kapunk. Na, de végre 7 óra lássuk is, hogy mit hozott nekünk az EA Sports:

A Rulebreakers játékosok már elérhetőek a csomagokban. Objective útján Mukiele és SBC-be pedig Inaki Williams  szerezhető meg. Ha még nem regisztráltatok a WL-re akkor ne felejtsetek el, mert holnap reggel lezárul a regisztráció.

Ti kit szemeltetek ki magatoknak? Van olyan játékos, akivel mindenképp tudnátok erősíteni a kereten?

×