A v14.40-es frissítés komoly változásokat eszközölt a Fortnite-on. A játékon belül elstartolt a Fortnitemares esemény, míg a játékunk könyvtárát is átrendezték a fejlesztők.

A v14.40-es frissítés komoly változásokat eszközölt a Fortnite-on. A játékon belül elstartolt a Fortnitemares esemény, míg a játékunk könyvtárát is átrendezték a fejlesztők. A masszívabb csomag kisebb tárhelyet eredményezett, köze 60 GB-tal lett kevesebb a Fortnite telepített mappája.

Az adatbányászoknak tehát bőven volt mivel foglalkozniuk a napokban. A temérdek újdonság mellett érdemes volt átnyálazni a forrásfájlokat is, hátha találnak valami rejtett nyomot a jövőre nézve. A helyzet pedig az, hogy bizony sikerült előásni némi információt.

Hypex Twitteren osztott meg egy rövid posztot, amiben beszámolt két esetleges tárgy, na meg egy új fajta NPC érkezéséről.

Az egyik eszköz ismerős lehet, ugyanis egyik variánsát már jelenleg is használhatjuk. A Bandage Bazooka sokak kedvence, ezt pedig az Epic egy Slurp verzióval fejelheti meg a jövőben. Vagyis onnantól kezdve nemcsak gyógyíthatjuk, hanem pajzsolhatjuk is majd társainkat. Valószínűleg egy erősebb Chug Splasht kell elképzelni.

A másik egy tűzoltó készülék, ami az új égési mechanikát hivatott majd megállítani. Abban nem vagyok biztos, hogy erre a bővítésre feltétlenül szükség van, ám ha tényleg visszatér és meta lesz a Flare Gun, végülis hasznos is lehet.

Érdekesség továbbá, hogy már a karácsonyi időszakon is dolgozott a kiadó. A forrásfájlok között felbukkantak egy hóember NPC nyomai, aki valószínűleg feladatokkal lát majd el minket a téli szezonban. Sajnos ennél jelenleg nem tudunk többet, viszont az biztos, hogy érdekes néhány hónapnak nézünk elébe.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×