A napokban érkezett meg a v14.40-es Fortnite frissítés és vele a Fortnitemares esemény. A rémisztő játékelemek mellett viszont a játékon kívül is elkezdtek ijesztgetni minket a fejlesztők.

A napokban érkezett meg a v14.40-es Fortnite frissítés és vele a Fortnitemares esemény. A rémisztő játékelemek mellett viszont a játékon kívül is elkezdtek ijesztgetni minket a fejlesztők. Bejelentették, hogy az új csomag több, mint 20 GB-os lesz, de nyugodjunk meg ez hosszútávon kifizetődik majd.

Egy ilyen bejelentés után nehéz nem szkeptikusan várni az eseményeket, viszont ezúttal tényleg kitett magáért a fejlesztőcsapat. A Fortnite könyvtára szignifikánsan kisebb lett, vagyis jóval kevesebb helyet foglal a gépünkön.

 

Az előrejelzések igaznak bizonyultak, a Fortnite több, mint 60 GB-tal kevesebbet nyom jelenleg PC-n.

  • Eredetileg telepített méret: 100GB
  • Eltörölve: 60GB
  • Új telepített méret: 30GB

Mindez azért rettentően fontos, mert így gyakorlatilag a töltési idő is felgyorsult. Nincs annyi fájl, amivel meg kellene küzdenie a gépünknek, így pillanatok alatt át fogunk tudni lépni olyan pontokon, ahol korábban megizzadt a masinánk.

Tanulhatna valamint az Infinity Ward az Epic Games-től, ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone már 250 GB fölött áll jelenleg…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×