Melyik fiatal lány ne akarna a világ egy leghíresebb tengeri szörnyével találkozni? Egy japán lány álma most teljesült.

Bár Godzilla népszerűsége a világon is megkérdőjelezhetetlen, jól tudjuk, hogy hazájában, Japánban igazi kultusz alakult ki körülötte. Már csak azért is, mert számtalanszor megmentette a világot és Japánt. Nem kétséges az sem, hogy éppen ezért rengeteg rajongója van a legendás kaijunak.

A tizenhárom éves Seira Watanabe például hatalmas Godzilla rajongó.

Lenyűgöző figuragyűjteménye van, és kiválóan tud úgy ordítani, mint hőse. Nemrég vette a bátorságot és írt a Tantei! Knight Scoop című műsorba, hogy szeretne vele találkozni. A Tantei! Scoop Knight nagyjából olyan műsor, mint nálunk a Három kívánság volt, teljesít ilyen különös álmokat.

„Annyira szeretem, hogy szeretnék feleségül menni Godzillához” – mondta a lány.

A műsor legújabb részében Godzilla tehát felkerekedett és meglátogatta a középiskolás diákot. Ott aztán a lány megmutatta figuragyűjteményét és beszélt Godzilla iránti szerelméről.

https://www.youtube.com/watch?v=KbgPW68Psqw&feature=emb_logo

 

Amikor meglátta Godzillát közvetlenül a ház előtt, összeesett és nehezen kapott levegőt. Ezután randizni mentek, vittek magukkal kaját is. A pár meglátogatta az Awaji szigeten található Godzilla Múzeumot, és kézen fogva sétáltak. Később Godzilla nem tudta megenni a kaját, ezért meg kellett etetni.

A randi a tengerparton ért véget, ahol Seira megölelte a kaijut, majd megkérte Godzilla kezét. Sajnos, Godzilla nemet mondott, ám találkozásuk emlékezetes marad.

Az ilyen típusú vicces műsorok egyébként rendszeresek Japánban, és mindenki jót szórakozik rajta. Pont annyira kell komolyan venni, mint annak idején nálunk a Három kívánságot. Komolyan elhittük akkor, hogy egy kisgyerek leghőbb álma, hogy lássa a Dolly Rollt? Na ne!

Te melyik hőssel randiznál legszívesebben?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×