Jelenleg a League of Legends egyik legkedveltebb karaktere Ornn. Ha máshol nem is, de a profik között biztosan. Az előszezonban viszont gyengülhet.

Nincsen egyszerű dolga a Riot Games-nek. Pár héten belül megérkezik a 2021-es idény előszezonja, vagyis úgy ahogy van, átalakul a tárgyrendszer. Mivel temérdek karakterről beszélünk (több, mint 150), akiket érint mindez, érthető, hogy nem akarják a fejlesztők elkapkodni az átállást. Viszont a sok hős közül egy egyértelműen kilóg jelen pillanatban. Ez pedig nem más, mint Ornn, akinek a passzívja és játékstílusa a játék tárgyai köré rendeződik.

Ha valaki nézi a League of Legends világbajnokságot, az láthatja azt is, hogy jelenleg mennyire fontos eleme a játéknak a freljordi karakter. A profik amikor csak tudják, választják, kulcsfontosságú szerepet tölt be a tárgyakat fejlesztő és építő kovács. Ez a közkedveltség az új rendszerben hatalmasat zuhanhat, így a Riot Games folyamatosan azon dolgozik, hogy megtalálják a legjobb változtatást, ami játszhatóvá teszi a karaktert az új rendszerben is.

Riot Phlox Twitteren osztott meg egy rövid posztot, amin belül Ornn változtatásairól beszél. A szóban forgó módosítások csupán csak teszt jellegűek, a PBE-n jelenleg megvizsgálják, hogy az új környezetben hogyan reagál mindezekre a hős.

Most egy olyan iterációt tesztelnek, aminek köszönhetően minden Masterwork (vagyis továbbfejlesztett) tárgy után további 5% páncélt és varázs-ellenállást kap Ornn.

Ezzel lehetséges, hogy a 2021-es szezonban is versenyképes maradhat a hős. November elején megérkezik a hivatalos előszezon, addigra biztosan kitalálja a fejlesztőcsapat, hogy milyen szerepet szánnak Ornnak.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×