Egy Call of Duty:Modern Warfare rajongónak feltűnt, hogy egy kígyó ihlette fegyverskin bizony félrevezető nevet kapott. Vagy mégsem?

Ahogy arról rendszeresen beszámolunk, a Call of Duty Modern Warfare és Warzone terepén rengetegszer találkozunk hibákkal, főleg amikor valamilyen jelentős új frissítés kerül be. Persze a legtöbb glitch, hiba, bug olyan, amire maguk a fejlesztők sem számítanak. Most viszont olyan, tulajdonképpen nem is hiba, hanem tévedés jelent meg, amit egy játékosok vett észre.

Egy felhasználó szerint nem éppen jól nevezték el a kígyós fegyverskint.

A Redditen dehaven11 jegyezte meg, hogy a játék egyik piros/narancssárga/fekete/sárga színekben úszó, kígyóbőrre emlékeztető skinje bár nagyon egyedi, a neve nem stimmel. A skin ugyanis a Gartersnake nevet kapta (szalagoskígyó), mely a felhasználó szerint nem egy Garter snake mintája. Az említett kígyó leggyakoribb fajtái inkább feketék és sárgák. A Modern Warfare skin inkább a korallkígyók színeire emlékeztet. Arról nem is beszélve, hogy szalagoskígyók gyakorlatilag ártalmatlanok, míg a korallkígyónak halálos a mérge.

Kép: Reddit

A kommentekben a rajongók megdöbbentek ezen, sőt további kígyóneveket dobtak be. Egyesek szerint ez nem is korallkígyó minta, hanem vörös gabonasikló vagy királysikló.

Azonban nem lennék DV, ha nem néztem volna utána ezeknek a kígyóknak. Nos, azt találtam, hogy ha a Garter snake angol nyelvű Wikipedia oldalára megyek, akkor a jobb felső sarokban rögtön egy coast garter snake szerepel, melynek színei igenis hasonlítanak a fenti skinre. Szóval van olyan fajta, amelyik így néz ki.

Coast Garter Snake

Szóval én megvédem most a fejlesztőket, és remélem, hogy ezért a kis pontatlanságért nem fogtok rájuk haragudni. Másért lehet haragudni.

Kígyószakértők vannak az olvasók közt? Mi az igazság?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×