A doktor egyik különös bejegyzése alapján még az is lehet, hogy a „tiszteletlen” híresség a Cyberpunk 2077 egyik szereplője lesz. Legalábbis ezt pletykálják.

Ha a megjelenést nem tolják el ismét, akkor kevesebb mint egy hónap van hátra a Cyberpunk 2077 indulásáig. A CD Projekt RED nyílt világú RPG-je a megjelenés előtt azonban jó sokat mutatott már magából, sőt igazi kultusz alakult ki körülötte. Jól tudjuk azt is, hogy hírességek is megjelennek a játékban, például Keanu Reeves is egy fontos szerepben tetszeleg.

Ha hinni lehet a pletykának, akkor Dr. DisRespect is benne lesz.

Kép: Twitter

A népszerű streamer az utóbbi időben sokszor került a figyelem középpontjába, miután váratlan módon végleg kitiltották a Twitch platformjáról. Nemrég pedig a Cyberpunk 2077 kapcsán is véleményt alkotott, bár látszólag csak úgy, ahogy minden más tartalomgyártó. Bár egy bejegyzés most azt sugallja, hogy ennél talán többről van szó.

Október 19-én a CD Projekt RED a Twitteren egy egyszerű bejegyzést tett közzé. Megírták, hogy egy hónap van hátra a Cyberpunk 2077 megjelenéséig. A bejegyzést Dr DisRespect is újraosztotta, megjegyezve, hogy valami tervben van.

„Csak várjátok, míg meglátjátok, mit terveztünk. Next level” – írta a doktor.

Persze a homályos megfogalmazás bármit jelenthet, de természetesen ez már elég volt ahhoz, hogy DisRespect rajongók fantáziája beinduljon. Máris arról szólnak a pletykák, hogy az ellentmondásos streamer megjelenhet a játékban, mint NPC.

Ezt arra alapozzák, hogy a streamernek más stúdiókkal is volt már hasonló megállapodása. A múlt héten a Hi-Rez Studios – Rogue Company című játékába hivatalos Dr Disrespect skin és map érkezett. A „következő szint” talán tehát pont az, hogy hasonló várható a Cyberpunk 2077-ben is.

Természetesen ez egyelőre ez csak találgatás. Jó hír viszont, hogyha valóban készül valamilyen együttműködés, az nagyon hamar ki fog derülni, ugyanis tényleg közel a megjelenés. Dr Disrespect egyébként a jövő év elején ad ki egy hivatalos emlékiratot, amely alapos áttekintést nyújt arról, hogyan lett sikeres streamer. Már megerősítették, hogy a könyv a Twitch bannt nem fogja érinteni.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Stadiára és Xbox One-ra. A PS5 és Xbox Series X verzió 2021-ben várható.

Te örülnél, ha találkoznál Dr DisRespecttel a Cyberpunk 2077-ben?

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×