A Fortnite aktuális szezonjának „rejtett” Outfitje nem volt más, mint Wolverine (Rozsomák) az X-Men képregényekből. Logan stílusa mától elérhető.

Nehezen indult a Fortnite második felvonásának negyedik szezonja. A bejelentés előtt éppen elkezdett kialakulni egy tábor azokból a játékosokból, akik úgy gondolták, hogy az Epic Games túl nagy hangsúlyt fektet a különféle kollaborációkba. A játéknak már három éve fodrozódik egy története, amit minden egyes szezon tovább és tovább sző, na meg bonyolít. A második szezon végét lezáró esemény le is dobta az atomot, kiszakadtunk az általunk ismert dimenzióból és egyesszám első személyben láthattuk egy rövid ideig azt, ami körülöttünk történik. Egy irodaházban ébredtünk, ahol összefutottunk Jonesy-val, a játék egyik legismertebb Default karakterével.

Valószínűleg ennek okán alakult ki egy kritikus réteg, ugyanis ez akkora löket volt, hogy a játékosok elkezdték szomjazni a válaszokat az így kialakult kérdésekre. Természetesen válasz nem, Aquaman és Amerika Kapitány viszont érkezett a következő, harmadik szezonban. Ez volt az utolsó csepp, jött a kiadó kérlelése, hogy bizony foglalkozhatnának inkább a Fortnite eredeti sztorijával és el lehetne engedni a pénztermelő kollaborációs elemeket.

A válasz felért egy fricskával, ugyanis az Epic Games bejelentette, hogy a negyedik szezon teljes egésze Marvel tematikát kap.

A felvezető csalóka, ugyanis ezzel nem volt semmi gond. Az Epic ugyanis szerves részévé tette a Marvel karaktereket és helyszíneket, így azok már nem lógtak ki a játékból.

A világ bajba került, ugyanis Galactus úgy döntött, felfalja a Fortnite univerzumot. Ezért is vannak most a híres Battle Royale karakterei között képregényekből ismert szuperhősök, mert segítenek megfékezni a galaktikus entitást.

Ebből természetesen a játékosok is kivehetik a részüket, a Battle Pass telis tele van Marvel tartalmakkal, a küldetések során pedig betekintést nyerhetnek a történetbe. Heti rendszerességgel történik valami a szigeten, ami előrevetíti Galactus érkezését, vagyis a történet szempontjából és annak vezetése miatt nem nagyon érheti kritika a céget.

Megérkezett a kilencedik játékhét

A kiégés ellen az Epic Games a Battle Pass mellé már hosszú ideje heti rendszerességgel frissülő küldetéseket rendel hozzá. Erre szükség van, ugyanis ha csak úgy tudnánk haladni a Battle Pass szintjeivel, hogy grindoljuk a normál, vagy Aréna meccseket, valószínűleg pár napon belül mindenki hátat fordítana a játéknak.

Erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy speciális kiegészítőket szerezhetünk a már meglévő Battle Pass karaktereinkhez. Attól függően, hogy hány feladatot teljesítettünk, új verziókat és stílusokat kapunk. Tehát nem érdemes hátradőlni akkor sem, ha már megvan mind a 100 Tier, elvégre ott van még talonban egy halom jutalom.

Ezúttal is lehetőségünk van egyébként a 100-as Tier fölé szinteződni, ezekért a szintlépésekért pedig Ezüst, Arany és Foil stílusokat kaphatunk. Szintezni pedig jóval könnyebb küldetésekkel, mint puszta játékkal, így ebből a szempontból sincs túl sok értelme elkerülni a kihívásokat.

Ezen a héten is bőven lesz feladatunk. Ládákat kell nyitnunk és játékosokat kell vadásszunk. A kiegészítő küldetések ezúttal biztosan nem lesznek izzasztóak, a legtrükkösebb talán a Shockwave Grenade alkalmazása, de az is körülbelül csak azon múlik, hogy találunk-e a szigeten egyet-egyet.

SquattingDog ezen a héten is elkészítette a sorvezetőt, az alábbi képen jól látszik, hogy mit merre és hogyan kell keressünk:

 

Íme a legújabb feladatlista:

  • Nyissunk ki ládákat Holly Hedge területén.
  • Tegyünk el láb alól játékosokat Slurpy Swampnél.
  • Keressünk lebegő karikákat Steamy Stacks területén.
  • Táncoljunk a pálya legalacsonyabb és legmagasabb pontján.
  • Kezdjük a kört Sharky Shell területén, majd pedig érjünk el egy Top 25-ös helyezést.
  • Gyógyítsuk társainkat Bandage Bazookával.
  • Röptessünk ellenfeleket Shockwave gránáttal.

Sok sikert kívánunk a feladatok teljesítéséhez!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×