A Zombie Royale mód a Warzone-ban nagyon jó móka, de nem akkor, amikor annyira sötét a terep, hogy semmit sem lehet látni.

Szinte meg sem lepődünk azon, hogy amikor az Infinity Ward behoz valamilyen újdonságot, azzal együtt egy bosszantó hiba is feltűnik. Rettenetesen szórakoztató LTM indult a napokban a Zombie Royale személyében, ám az éjszakai map néha olyan sötét, hogy lehetetlen tájékozódni.

A fekete képernyő glitch miatt semmit sem lehet látni.

Néha sajnos ugyanis előfordul, hogy egy-egy játékos az egyébként is éjszakai mapon olyan sötétséggel találja szembe magát, ami közben csak a HUD az, ami látszik, semmi más. Hogy mennyire nem látszik, jól látszik az alábbi videóban. (1:37-től)

 

Mondanunk sem kell, a hiba gyakorlatilag lehetetlenné teszi a játék megnyerését. Nem csak azt: semmit nem lehet így csinálni. Van néhány megoldás, hogy lássunk valamelyest így, de garantált módszer egyelőre nincs az eltüntetésére.

Sajnos nem világos, hogy mi okozza a problémát, de nagyon bízunk benne, hogy az Infinity Ward nagyon gyorsan javítja azt. Ettől függetlenül egyébként a Zombie Royale nagyon elnyerte a közönség tetszését.

Te találkoztál már a black screen hibával?

Négy trükk, hogy megnyerd a Warzone Zombie Royale-t

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×