Nagyon sok profi csapatában megtalálhatjuk Renato Sanches TOTW lapját. De miért is ennyire népszerű a 82-es lap? Leteszteltük!

A Team of The Week második hetében került be Renato Sanches InForm lapja a játékba. Az első WL alatt több profi keretében is megfordult és ára ismét 100 ezer zseton fölött van. De miért is ennyire népszerű ez a 82-es lap? Mi is kipróbáltuk a játékost.

Renato Sanches tavalyi FUTMAS, valamint TOTSSF lapja is nagyon népszerű volt és nagyon sok játékos szerette használni a portugál speciális lapjait. Bár lehet, hogy az összértéke csak 82, a statjai ehhez képest eléggé kiegyensúlyozottak. High/High workrate mellett 4 csillagos trükkmozdulatok és gyengébbik láb párosul. 8 statisztikát leszámítva minden értéke 80 közeli, de ezek közül talán a becsúszó szerelések, amik számára fontosak. Én személy szerint shadow-val teszteltem, de láttam már gladiátor és hunter megoldást is.

Levi de Weerd csapata. Renato Sanches Hunter chemy-vel

Nagyon sok opciónk van arra, hogy Renato Sanches lapját kimaximalizáljuk. A klasszikus 442 felálláson kívül, a 4231 és a 4222 a legelterjedtebb. Mind box to box, mind védekező középpályás szerepet jól betölti. Állóképességgel bírja a mérkőzésen, így vele simán számolhatunk, hogy nem fog cserére szorulni. Szerelései és labdavezetése is jó, ezenkívül nekem külön tetszettek a hosszabban megjátszott labdái.

További pozitívum, hogy francia ligás portugál labdarúgóról van szó. Ezzel az opcióval könnyen összekapcsolhatjuk Mbappé és Neymar párosát Ronaldoval, így a csapatépítésben is nagy segítség lehet.

Ha egy jó védekező vagy box to box középpályást keresünk, mindenképp érdemes Renato Sanches lapján elgondolkozni. A profi meta közkedvelt lapja lett, és nem csak azért, mert a rating miatt tökéletesen beleillik a versenyen megkövetelt 84-es kerethatárba, hanem mert egy jó megoldás is, viszonylag olcsón.

Ti kipróbáltátok Sanches lapját?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×