A Haunting of Verdansk esemény legizgalmasabb újítása a Zombie Royale LTM. Nagyon szórakoztató és van is néhány tippünk hozzá.

Tegnap végre elindult az idei Halloween tematikájú esemény a Call of Duty: Warzone-ban. A rengeteg újítás mellett megérdekezett a Zombie Royale mód, melyben mindenki, aki meghal, zombiként éled újjá. A limitált ideig tartó játékmód nagyon szórakoztató játékot ígér, eddig a játékosok abszolút elégedettek.

Van néhány tippünk, hogy hogyan éld túl a zombitámadást.

 

Minél jobban használd a képességeket

Mivel ebben a játékmódban a Gulag helyett halál után az élőhalott státusz vár mindenkire, fontos kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket. Az élőhalottaknak különleges képességei vannak, melyekkel az élők nem rendelkeznek.

A zombik például képesek gázgránátot dobni az ellenségre, valamint van egy EMP gránát is, amely minden elektromos eszközt tönkretesz. A legegyedibb képesség azonban a Charged Jump, amely lehetővé teszi a gyors helyváltoztatást. Akkor érdemes használni, amikor egy élő ellenfél megtámad. Könnyen el lehet vele menekülni, vagy épp gyorsan utol lehet érni az ellenfeleket.

A lehető leggyorsabban keress antivírus fecskendőket

Ha egyszer zombivá váltál, azzal a harc még mindig nem ért véget. Az élőhalott játékosok ellenségek megölésével antivírus fecskendőt szerezhetnek, amiből kettő lehetővé teszi, hogy újjáéledjünk emberként. A legjobb, hogy zombiként jól látjuk a szerek helyét a mapon, tehát nem is kell feltétlen ölni hozzá, hogy esetleg szerezzünk két fecskendőt.

Ne add fel, míg az egész csapat meg nem hal

A Warzone normál változatában, ha megnyered a Gulag harcot, akkor kapsz még egy lehetőséget. Ha még egyszer meghalsz, vége van. Ebben az LTM-ben viszont, végtelenül zombivá is válhatsz, majd újra emberré. Az utolsó túlélő csapat nyer, még akkor is, ha mindenki más zombivá vált a csapatban. Ez azt jelenti, hogy mindig érdemes küzdeni a győzelemért, még akkor is, ha kissé kilátástalan a helyzet. Ha az első néhány másodpercben élőhalottá válsz, akkor is ugyanannyi esélyed van a győzelemre, mint annak, aki később hal meg.

Ha élsz, ne lazsálj

Amennyiben nem zombi vagy a játék során, hanem élő harcos, érdemes pörögni. A zombik hihetetlen sebességgel képesek mozogni a játékmódban, nagyon hamar utolérik az élő játékosokat. Élőként a legjobb módszer, ha olyan loadoutot választunk, ami nem nehéz. Ilyen lehet az SMG, vagy kés loadout, mondjuk az LMG és rakétavető helyett.

Egy olyan perk, mint a Double Time szintén hasznos lehet, mivel megduplázza a futás időtartamát, illetve csökkenti a Tactical Sprint újratöltődését.

Reméljük, hogy ez a tipp segít neked abban, hogy könnyebben túléld az élőhalottak ellen.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×