Megérkezett a Fortnite utóbbi idejének legmasszívabb frissítése. Ghost Rider, Midas és még jó pár másik tartalom készül a megjelenésre.

Ismét új frissítés érkezett a Fortnite Battle Royale-ba, ám ezúttal nem a megszokott keretek között fogadhatjuk az új tartalmakat. Hamarosan ugyanis itt a Halloween, így nem meglepő, hogy a Fortnite is tematikus játékelemekre vált. A Fortnitemares esemény új játékmechanikát, temérdek új tartalmat és jutalmat hozott a felhasználóknak.

Az Epic Games lehetséges, hogy tegnap hibázott, de ma már nem bízott semmit a véletlenre. Még mielőtt elkezdődött volna a karbantartás, élesítettek egy előzetest, ami minden újdonságról beszámol, amit a Midas’ Revenge esemény esetén tudni érdemes:

 

Lássuk, hogy pontosan miket hozott nekünk a legújabb, v14.40-s Fortnite frissítés:

Kezdjük az elején a legszembetűnőbbel, a menü várójával (lobby). Az elmúlt jó néhány hónapban már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a Fortnite menüje az aktuális szezonhoz idomul. Most viszont a Fortnitemares során ezzel a rendszerrel szakít az Epic és egy igazán tematikus, borzongató hátteret kaptunk. A régi, első szezonos időszakot idézi, aminek nagyon örülünk.

Íme az új Lobby – Fortnite

Új Marvel szuperhős a láthatáron

Természetesen csak azért, mert hamarosan Halloween van, a fejlesztők nem felejtették el, hogy november végéig a Marvel képregényes univerzum áll a reflektorfényben. A v14.40-nek köszönhetően frissültek a forrásfájlok, s így fény derült pár újabb Achivementre. Épp úgy, mint anno Penge (Blade) esetében, ezúttal is ez a mérföldkő-rendszer buktatja le az új Marvel tartalmat. Érkezik Ghost Rider (Szellemlovas), akivel majd autót kell vezessünk a „trófea” megszerzéséért.

Az új hős mellett pedig biztossá vált, hogy Midas, mint Boss is visszatér. Szellemlovas Achivementje mellett olyan feladatot is kaptunk, hogy győzzük le Shadow Midast a Fortnitemares esemény során.

Új férfi és női karaktermodellek érkeztek

Utoljára a Chapter 2 megjelenésekor kapott törődést a Default Outfit kategória. Ezen most változtatott az Epic Games, több új férfi és női modell is érkezett a kliensbe. Ha tehát véletlenszerű, Default karakterrel szeretnénk játszani, a következő lehetőségeket pörgetheti nekünk a gép:

Temérdek új Outfitet kaptunk

Egyértelműen az egyik legérdekesebb része az új frissítéseknek a kozmetikai elemek kategóriája. Az Epic Games ugyanis ezekbe biztosan komoly munkaórákat öl, elvégre ebből várják a bevétel nagyját. S mivel a Fortnitemares-ről van szó, így több régi klasszikus (Ghoul Trooper, Skull Trooper) visszatérése mellett, jó pár újításra is számítunk.

Ilyen például többek között Party Trooper is, aki modelljében megegyezik Skull Trooperrel, ám az animációi és az effektjei jóval stílusosabbak lettek.

De ha már Skull, akkor például elérhető lesz hamarosan egy olyan Outfit csomag, amiben régi klasszikusokat festettek át tematikus tartalmakká. Ez lesz a Skull Squad Set, ami biztosan sokak gyűjteményében fog landolni.

Party Trooper mellett több női és férfi Outfit is napvilágot látott. Ezeket természetesen az adatbányászok mind összegyűjtötték nekünk. Férfi oldalon érkezik majd Punk, Good Doctor, Party Trooper, valamint Head Lock. Míg a női karakterek szerelmesei Ravinával, Baba Yagával, vagy éppen Patch-csel színesíthetik a repertoárjaikat.

https://twitter.com/HYPEX/status/1318832961463197696

Good Doctor egyébként a Dr. Jekyll és Mr. Hyde történetből már ismert lehet, az Epic Games ezt egy beépített Emote-tal is megerősítette. A karakterrel ha használjuk a speciális animációt, egy hatalmas szörnyeteggé változhatunk:

https://twitter.com/HYPEX/status/1318834134597382144

Természetesen korábbi tartalmak is kaptak pár új stílust. Nem fogunk a falnak menni a csodálattól, de így is szép gesztus a fejlesztőktől, hogy pár régebbi skinhez is visszanyúlnak. Valamint természetesem Midas Shadow variánsa is kiszivárgott, ezt valószínűleg egyébként az Item Shopból is beszerezhetjük majd.

 

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×