Újra a klubcsapatoké volt a főszerep a futball világában. Ismét parázs mérkőzéseket láttunk, rengeteg góllal Íme a TOTW#4 kerete.

Szerda van tehát érkezik a legújabb Team of The Week. A válogatott szünet után újra visszatértek a top bajnokságok mérkőzései, így mindenki feszült figyelemmel követhette kedvenc klubcsapata menetelését. Volt itt liverpooli rangadó és Inter kontra Milan is. Ez a TOTW#4.

Timo Werner az elmúlt két évben folyamatosan termelte az IF lapokat. A német csapatokat építő játékosok nagy kedvence is lett a csatár, így a PL rajongók külön örültek, hogy nyáron a Chelsea-be igazolt. Az ezzel járó OTW lapban is biztosak voltak a rajongók, csak azt nem lehetett tudni előre, hogy pontosan mikor is fog először fejlődni. Úgy tűnik, hogy a TOTW#4 megjelenéséig kellett várni, ugyanis Timo Werner megkapta első londoni InForm lapját.

Hét eleji predikciónkban a németen kívül még az Inter elleni rangadón duplázó, Zlatan Ibrahimovicot, a Tottenhammel szembeni egyenlítésben kulcsszerepet játszó Lanzinit, valamint a tegnap is duplázó Angelinot vártuk. A kapuba pedig érkezhet az Atletico kapusának, Oblaknak az első speciális kártyája. Na, de hét órát ütött az óra lássuk a keretet.

Érdekesség, hogy Florenzi lapját már tegnap lebuktatták, ugyanis a játékon belül már fejlődtek a statisztikái. A játékosok már bonthatóak is csomagokból. Ezen a héten már érkeznek WL Red Pickek is. Már alig várom, hogy lássam kiket kaptak a Silver 1 játékosok.

Ti melyik játékosra ruháznátok be a TOTW#4 keretéből?

×