Igazán vaskos csomagot küld nekünk a délelőtt folyamán az Epic Games. A Fortnitemares tartalmakat egy masszív frissítésbe pakolja a kiadó.

Nagy meglepetésre, a tegnapi nap folyamán az orosz Fortnite kliens bakizott egyet és idő előtt derült fény az új frissítés érkezésére. Már azt is tudjuk, hogy ez lesz a Fortnitemares hivatalos ciklusa, a v14.40.

A „Midas bosszújaként” is nevezett csomag a megszokott, délelőtti órákban lesz letölthető legkorábban. A magyar idő szerint 10 órakor élesedő karbantartás ezúttal el fog tartani egy ideig, ugyanis az előrejelezések szerint nem lesz elhanyagolható méretű.

Az előrejelzések szerint legalább 27 GB-ot fog nyomni.

Ez elsőre hajmeresztőnek tűnhet, ám hosszútávon van mindennek szerepe. Ez a frissítés azért lesz most ilyen nagy, mert az Epic Games szeretné a jövőben legalább 60 gigával lecsökkenteni a Fortnite könyvtárát. Vagyis most meg kell küzdjünk egy nagyobb csomaggal annak érdekében, hogy a jövőben ne foglaljon annyi helyet a játék. Sőt, ha sikerrel jár a kiadó, akkor a jövőben érkező frissítések is kisebb méretűek lehetnek a most megszokottnál.

A Fortnitemares tehát hamarosan kezdődik, érdemes bekészíteni a klienst!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×