Már a kanyarban van az idei Fortnitemares megjelenése. A rémisztő időszak hamarosan kezdetét veheti, a forrásfájlok már elő vannak készítve.

Biztosan sokan emlékeznek még arra az időszakra, amikor a 2018-as Halloween környékén a Fortnite is egy horrorjátékká változott. Gyakorlatilag bármerre sétáltunk a szigeten, az arcunkba ugorhattak zombik. A váratlan támadást még egy hatalmas robaj is megelőzte, ami garancia volt arra, hogy összetojjuk a nadrágunkat. Egy biztos, nem a fejhallgatóval játszók kedvenc időszaka volt.

Idén a forrásfájlok alapján úgy fest, hogy visszatérhetnek a kellemetlenkedő huskok, ám a hangfájlok szerint ezúttal megúszhatjuk a rémisztgetést.

Mang0e meg is osztotta a kliensben megbújó új hangokat, amiket a v14.30-as frissítés hozott el. A hangfájlból kiderül, hogy a baljóslatú, libabőrt okozó effektek és dallamok ezúttal sem maradnak majd el, az atmoszféra tehát pontosan olyan lesz, amilyet elvárnánk egy ilyen eseménytől.

Ha már huskok, akkor pedig biztosan visszatérnek azok az entitások, amelyek termelik őket folyamatosan a pályára. Ezeket anno ha megsemmisítettük, akkor értékes loottal gazdagodhattunk. Ha ezúttal is így lesz, akkor megint harckészültségben kell legyünk néhány napig minden pillanatban, ugyanis sosem tudhatjuk majd, hogy egy játékos, vagy zombi környékez éppen meg minket.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×