Így már teljes a kollekció.

El sem akarjuk hinni, de 40 év telt azóta, hogy George Lucas bemutatta a Star Wars – Birodalom Visszavág c. remekművet. Ennek örömére idén az Adidas ki is adott egy kollekciót, amiben helyet kapott Yoda, Leila hercegnő, Darth Vader és többek között Boba Fett saját cipője.

Egy pár viszont kimaradt még a repertoárból, ezt most pótolták: méghozzá egy extra szőrös vuki kivitelben, ezúttal ugyanis Csubakka kapta meg saját lépőjét, ami igencsak megosztóra sikeredett. Sokak szerint ugyanis inkább hátrányai vannak a cipőnek, mint sem előnyei.

Többek között az extra szőr miatt panaszkodtak a legtöbben, sokak ugyanis inkább a hátrányát látják ennek az amúgy vicces extrának a hétköznapokban.

Ettől függetlenül, aki szeretne egy egyedi Adidas cipőt behúzni és mellékesen még a Star Wars filmeket is kedveli, az semmiképp ne hagyja ki az október 22-ei webshop megnyitását, valószínűleg hamar el fogják kapkodni a széria utolsó darabját. Nem mellesleg az ár is egész kedvező lett, az Adidas mindössze 150 dollárt (~46 ezer forintot) kér el egy pár Csubakka sneakért. Arról nincs információnk, hogy a termék Magyarországon is elérhető lesz-e, egyelőre a magyar oldalon hűlt helye a terméknek.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×