A Black Ops Cold War Open Beta időszaknak hála az adatbányászok máris találtak valami érdekeset a forrásfájlok között. Visszatér az ikonikus sniper?

A Call of Duty: Black Ops Cold War Open Beta nem csak arra volt jó, hogy a játékosok a cím megjelenése előtt kipróbálhatták a játékot, de arra is, hogy a fejlesztők javíthassanak néhány kritikus hibát, illetve balanszolni tudják a játék fegyvereit és eszközeit. A cél az, hogy november 13-án valamelyest tökéletes játékos kapjunk. Persze az Open Beta az adatbányászoknak is kedvez, hiszen hozzájuthatnak olyan információkhoz, melyet a Treyarch nem éppen szeretett volna megosztani.

Adatbányászok most az ikonikus Barret .50 cal fegyver nyomaira bukkantak a forrásfájlok között.

A YouTuber Andrew2007 videója szerint a Cold War-ban visszatér a Barrett .50 cal nevű, rajongók által közkedvelt sniper rifle. Bár a jelek szerint a fegyver neve Barret M82 lesz. Természetesen ahogy az alábbi videón is látható, a fegyver a fejlesztés korai szakaszában van, így elég kezdetleges formában látható, hangok, skinek nélkül.

Barret M82 from r/blackopscoldwar

Fontos tudni, hogy a puska csak azért tüzel ilyen gyorsan, mert a játékos egy modot telepített a játékhoz. A tényleges Barret biztosan nem így működik majd, amikor megjelenik. Éppen ezért akár az is lehetséges, hogy a videó kamu, és a Youtuber egyszerűen módosított egy másik fegyvert, hogy elhitesse velünk, amit csak akar.

Persze talán bizakodásra ad okot, hogy más más szivárogtató oldalak is említést tettek a Barrett 50 cal érkezéséről.

A fegyver egyébként már a CoD 4: Modern Warfare, a MW2, a MW3, sőt a Black Ops 2 sztorikampányának része is volt. Ennek egy változata a 2019-es Modern Warfare-ben is helyet kapott, Rytec AMR néven.

Egyelőre sajnos nem lehet viszont biztosra venni, hogy a fegyver bekerül a Cold War-ba. Valószínűleg egy teljesen új, frissített változatban kapjuk meg. Ezt már csak azért is lehet sejteni, mert a Treyarch rengeteg tartalmat kíván még bevezetni a megjelenés után. Hamarosan minden kiderül, amikor a Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án végre megjelenik.

Te örülnél a Barret .50 cal visszatérésének?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×